Investeer in jezelf voor een stralend spiegelbeeld

Investeer in jezelf voor een stralend spiegelbeeld

BLOG | 13 mei 2020

Je hebt zó je best gedaan om af te vallen, maar die laatste vetrandjes krijg je maar niet weg. Wat voor oefeningen je ook doet en hoeveel zweetdruppeltjes het je in de sportschool ook gekost heeft. Hoe frustrerend is dat? Kipfiletjes aan je bovenarmen, de ‘lovehandles’ rond je taille, je blubberbuik en die naar jouw zin veel te dikke dijbenen. Je bent niet blij met je spiegelbeeld. Hoe bereik jij eindelijk je streefgewicht en gewenste figuur?

In haar salon voor gewichtsbeheersing en figuurcorrectie werkt Symkje Valerius met zeer geavanceerde apparatuur: ‘Ik heb de beschikking over twee verschillende apparaten, elk met een eigen werkwijze. Afhankelijk van jouw bouw en jouw wensen en doelen, die we in een uitgebreid intakegesprek bespreken, bekijken we welke het geschiktst is voor jou.’

Cryolipolyse

‘Met de medisch gecertificeerde TC Cryo kun je heel plaatselijk je probleemzones aanpakken. Bij een dergelijke cryolipolysebehandeling worden je vetcellen tot 6 graden afgekoeld, waardoor bepaalde processen in je lichaam worden geactiveerd. Hierdoor komt onder andere de vetverbranding op gang en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. De behandeling is pijnloos en absoluut veilig. Na één behandeling zie je al verschil. Afhankelijk van je wensen zijn vaak vier tot acht sessies genoeg voor het gewenste resultaat. Een proefbehandeling kost voor lezers van ForYou Magazine 59 euro.’

MYA

Wanneer het bij jou niet alleen om de probleemzones gaat, is een serie MYA-behandelingen geschikter. ‘Waar je met cryolipolyse met kou bezig bent, werk je bij de MYA met ultrasound spierstimulatie. Wanneer je niet van sporten houdt of wanneer je weinig tijd hebt, is het MYA/Divinia apparaat dé oplossing om plaatselijk vet te verliezen. Je kunt het inzetten op je hele lichaam. Vetcellen worden afgebroken en afgevoerd via je lymfestelsel, waarna je het gewoon uit plast. Na de vetafbraak worden je spieren door spierstimulatie weer opgebouwd. Speciaal voor lezers van ForYou Magazine bied ik een proefbehandeling aan voor maar 29 euro.’

Gezondheid

Voor een blijvend resultaat is het wel gewenst dat je je voedingspatroon en leefstijl aanpast. ‘Dat bespreek ik ook altijd met mijn klanten. Soms zetten we gelijktijdig het SLIMdiet-programma in voor een nog sneller resultaat. Ik heb ook klanten die één of twee keer per jaar weer even terugkomen voor een behandeling. Dan kunnen ze er weer even tegenaan. Een gezond gewicht is belangrijk voor je gezondheid. Gun jezelf die investering in je gezondheid. En blijf in jezelf investeren!’

Over inbalansdrachten

In het bekende en mooie pand de Haersma State in Drachten is inbalansdrachten gevestigd, een salon voor gewichtsbeheersing en figuurcorrectie. Eigenares Symkje Valerius: ‘Ik heb in 2013 de opleiding tot gewichtsconsulente afgerond. Deze opleiding was enorm geschikt voor mij, omdat zelf ook altijd met mijn gewicht zat. Tijdens de opleiding werd het steeds duidelijker dat ik het coachen van mensen erg leuk vind. Het is toch prachtig om samen tot een gewenst gewicht te komen? In februari 2017 heb ik de sprong gewaagd en ben ik mijn eigen afslankstudio gestart. Tot op de dag van vandaag heb ik daar geen spijt van! Ondertussen heb ik ook het diploma Orthomoleculaire Voeding en de cursus Overgang en Voeding met succes behaald.’

Deel dit bericht op:

Lees ook:

‘Ik ben zichtbaar slanker geworden’

In de afgelopen jaren zijn er bij mij – hoe zal ik het zeggen? – wat meer rondingen bijgekomen.

Lees verder

Afvallen? Zo lukt het wél!

Het is bijna zomer: tijd voor ijsjes, terrassen en barbecueën. Voor velen de mooiste tijd van het jaar.

Lees verder

MYA behandeling: net buikspieroefeningen

Janna (39) onderging een MYA-proefbehandeling om te ontdekken wat het inhoudt.

Lees verder

Neem maar afscheid van je lovehandles

Die vetophopingen op probleemzones als je buik, taille, bovenbenen en onder je bovenarmen zijn gewoon niet weg te trainen!

Lees verder

Straks weer strak op het strand

Zie jij het nog niet zo zitten om in badpak of bikini over het strand te lopen omdat je je schaamt voor je lichaam? Niet nodig!

Lees verder

‘In minder dan één uur van je vet af…’

‘Dit jaar ga ik écht actief bezig met een fitte leefstijl, zodat ik van die overtollige kilootjes afkom’.

Lees verder

Niet sporten, toch afvallen

Je bent er inmiddels wel achter dat het lastig is om die overtollige kilo’s kwijt te raken. Sporten en dagelijks letten op je eten kost tijd en aandacht en daar heb je al te weinig van in jouw drukke leven.

Lees verder

‘Minder vet en meer spieren: ik voel me er goed bij!’

Je bent er inmiddels wel achter dat het lastig is om die overtollige kilo’s kwijt te raken. Sporten en dagelijks letten op je eten kost tijd en aandacht en daar heb je al te weinig van in jouw drukke leven.

Lees verder

Vet verliezen: het kan echt!

Je bent er inmiddels wel achter dat het lastig is om die overtollige kilo’s kwijt te raken. Sporten en dagelijks letten op je eten kost tijd en aandacht en daar heb je al te weinig van in jouw drukke leven.

Lees verder

Ervaringen

“Ik ben zeer tevreden over Slimdiet. Het zijn niet alleen maar shakes maar je kunt van alles maken waar je zin aan hebt. bv. omelet of aardappelkoekjes of een havermout ontbijt. In 3 maanden ben ik 10 kilo afgevallen. En ik heb mij de hele tijd goed gevoeld en heb nooit honger gehad. Dit komt ook omdat je onbeperkt groente erbij kunt eten.”

- Petra Nicolai

“In februari 2018 woog ik 107kg. Nu, mei 2019, inmiddels 77 kg. Met de producten van SlimDiet en de MYA ging afvallen best makkelijk. De MYA is een apparaat dat het vet uit de vetcellen verwijderd. Na de vetafbraak wordt vervolgens door spierstimulatie de spieren weer opgebouwd. Hierdoor krijg je een beter figuur door minder vet en meer spieren te hebben.”

- Els de Vries

“Ik heb in het verleden nooit problemen met mijn gewicht gehad tot een aantal jaren geleden. In ruim een jaar tijd groeide ik 8 kilo en woog ik 70 kilo en wat ik ook probeerde, ik kreeg het er niet meer af. Voor mijn gevoel at ik best wel gezond, soms misschien juist wel wat te weinig. Sterker nog, wanneer ik eens wat extra snoepte, was ik de dag erna juist lichter, maar helaas zette dit snoepdieet dan niet door.”

- Henk en Diana

Kun je niet langer
wachten?
Kom gratis
kennismaken!

Neem vandaag nog die stap naar een gezondere toekomst