Ampul treatment

Ampul treatment

Een Ampul Treatment is geschikt wanneer jouw huid een steuntje in de rug kan gebruiken. Is je huid droog, trekkerig, heb je last van huidproblemen of huidveroudering? Een uniek samengestelde combinatie van ampullen zorgt ervoor dat jouw natuurlijke schoonheid nog beter naar voren zal komen.

Wat is een ampul?

Een ampul werkt krachtiger dan een crème of serum. Dit komt doordat een ampul enkel bestaat uit werkzame stoffen, waar deze bij een product zoals een crème in lagere hoeveelheid aanwezig zijn. Dit maakt een Ampul Treatment heel effectief: een ware boost voor je huid. 

Volledig gericht op jouw huidtype

Het bijzondere van de Ampul Treatment is dat deze ter plekke samengesteld wordt. We beginnen deze behandeling met een huidanalyse, waarmee we precies kunnen zien wat je huidtype is en wat de conditie van de huid is. Op basis van deze analyse stellen we ook de ampullen samen. Van de 10 beschikbare ampullen gebruiken we er 3 bij een behandeling. Hierdoor is de behandeling altijd volledig gericht op jouw huid en wat jij nodig hebt. 

Neem contact op!

Zie jij deze behandeling wel zitten? Neem vandaag nog de eerste stap naar een stralende en egale huid en maak jouw afspraak!

Ook interessant voor jou

Perfect Eyelash Treatments

Bij mij kan je terecht voor de Lash Volume Lifting en Henna brows treatment.

Lees verder

Ervaringen

“Ik ben zeer tevreden over Slimdiet. Het zijn niet alleen maar shakes maar je kunt van alles maken waar je zin aan hebt. bv. omelet of aardappelkoekjes of een havermout ontbijt. In 3 maanden ben ik 10 kilo afgevallen. En ik heb mij de hele tijd goed gevoeld en heb nooit honger gehad. Dit komt ook omdat je onbeperkt groente erbij kunt eten.”

- Petra Nicolai

“In februari 2018 woog ik 107kg. Nu, mei 2019, inmiddels 77 kg. Met de producten van SlimDiet en de MYA ging afvallen best makkelijk. De MYA is een apparaat dat het vet uit de vetcellen verwijderd. Na de vetafbraak wordt vervolgens door spierstimulatie de spieren weer opgebouwd. Hierdoor krijg je een beter figuur door minder vet en meer spieren te hebben.”

- Els de Vries

“Ik heb in het verleden nooit problemen met mijn gewicht gehad tot een aantal jaren geleden. In ruim een jaar tijd groeide ik 8 kilo en woog ik 70 kilo en wat ik ook probeerde, ik kreeg het er niet meer af. Voor mijn gevoel at ik best wel gezond, soms misschien juist wel wat te weinig. Sterker nog, wanneer ik eens wat extra snoepte, was ik de dag erna juist lichter, maar helaas zette dit snoepdieet dan niet door.”

- Henk en Diana

Kun je niet langer
wachten?
Kom gratis
kennismaken!

Neem vandaag nog die stap naar een gezondere toekomst