IJskoude oplossing voor overtollig vet

IJskoude oplossing voor overtollig vet

BLOG | 10 februari 2022

Om je heen zie je steeds meer mensen moedig aan de slag gaan met diëten of sporten. Eigenlijk wil jij dit ook zo graag kunnen volhouden, maar de motivatie ontbreekt. Telkens wanneer je een dieet voor jezelf opstelt, houd je het een paar weken vol. Toch is er vet dat op bepaalde plekken moeilijk weg te krijgen is. Hoe hard je ook je best doet, er zit geen beweging in. En door de frustratie, val je weer terug naar je oude patroon…

cryolipolyse

Hoe kan het dat bepaalde lichaamszones lastig afslanken? Er bestaan twee soorten vetten: bruin en wit vet. Je onderhuidse vetlaag boven je spieren kan verminderd worden met gezond eten en lichaamsbeweging. Het vet dat daar wordt verband, is het bruine vet. Daarnaast sla je overtollige energie op in de vorm van wit vet. Het witte vet maakt het dan ook moeilijker om af te slanken.

Afrekenen met overtollige kilo’s

Gewichtsconsulente Symkje Valerius heeft een effectieve oplossing: ‘Met de TC Cryo-behandeling is het mogelijk om de hardnekkige vetten definitief te verwijderen. Dit komt doordat het apparaat je huid en onderliggend vet afkoelt tot wel zes graden. Je spieren en bruine vet proberen je lichaam op temperatuur te houden, waardoor er veel warmte vrijkomt. Deze warmte zorgt ervoor dat het hormoon irisin aangemaakt wordt. Op kracht van je eigen lichaam maakt dit hormoon het mogelijk om bruin vet aan te zetten tot verbranding.’

Witte vetcellen aanpakken

Symkje vervolgt: ‘Een ander effect van de TC Cryo-behandeling is dat de lever het lichaamseigen hormoon FGF21 produceert. Dit hormoon helpt om de werking van insuline te versterken. Dat is belangrijk, zodat het witte vet omgezet wordt in bruin vet. Vervolgens kan dit weer beter worden verbrand. Zo kunnen we dus tijdens een behandeling de witte vetlaag aanpakken en zorgen voor een vermindering van vet in het behandelde gebied, omdat we het bruine vet verbranden. Je bent daardoor definitief af van dat vervelende vet! Het TC Cryo-apparaat is van Nederlandse bodem en is medisch gecertificeerd.’

Ga voor een kuur!

Om het mooiste resultaat te behalen, is een kuur een aanrader. Met een kuur van drie behandelingen, kun je al tussen de drie en twaalf centimeters verliezen. Daarvoor is het wel belangrijk om gezond te blijven eten en voldoende te bewegen. Op gebied van voeding kan inbalansdrachten je ook ondersteunen.

De mooiste versie van jezelf

Goed voor jezelf zorgen én er goed uitzien betekent dat je niet alleen een goed figuur nastreeft, maar er ook mooi verzorgd wilt uitzien: letterlijk en figuurlijk lekker in je vel. Je wordt gewoon de mooiste versie van jezelf! Daarom kun je bij Beauty in Balans, gevestigd in hetzelfde pand als inbalansdrachten, terecht voor schoonheidsbehandelingen. Eigenaresse en schoonheidsspecialiste Sharona Valerius biedt huidverzorgings- en huidverbeteringsbehandelingen, maar verft ook wimpers en wenkbrauwen, en biedt Lash Volume Lifting en henna brows. Verder kun je bij haar terecht voor harsbehandelingen voor het gezicht en het lichaam, en voor massages.

Over inbalansdrachten

In het bekende en mooie pand de Haersma State in Drachten is inbalansdrachten gevestigd, de salon voor gewichtsbeheersing en figuurcorrectie van Symkje Valerius. ‘Ik heb in 2013 de opleiding tot gewichtsconsulente afgerond. Deze opleiding was enorm geschikt voor mij, omdat ik zelf ook altijd met mijn gewicht zat. Tijdens de opleiding werd het steeds duidelijker dat ik het coachen van mensen erg leuk vind. Het is toch prachtig om samen tot een gewenst gewicht te komen? In februari 2017 heb ik de sprong gewaagd en ben ik mijn eigen afslankstudio gestart. Ondertussen heb ik ook de diploma’s ‘Orthomoleculaire Voeding’, ‘Overgang en Voeding’ en ‘Voeding en Ouderen’.’

Deel dit bericht op:

Lees ook:

‘Ik ben zichtbaar slanker geworden’

In de afgelopen jaren zijn er bij mij – hoe zal ik het zeggen? – wat meer rondingen bijgekomen.

Lees verder

Afvallen? Zo lukt het wél!

Het is bijna zomer: tijd voor ijsjes, terrassen en barbecueën. Voor velen de mooiste tijd van het jaar.

Lees verder

MYA behandeling: net buikspieroefeningen

Janna (39) onderging een MYA-proefbehandeling om te ontdekken wat het inhoudt.

Lees verder

Neem maar afscheid van je lovehandles

Die vetophopingen op probleemzones als je buik, taille, bovenbenen en onder je bovenarmen zijn gewoon niet weg te trainen!

Lees verder

Straks weer strak op het strand

Zie jij het nog niet zo zitten om in badpak of bikini over het strand te lopen omdat je je schaamt voor je lichaam? Niet nodig!

Lees verder

‘In minder dan één uur van je vet af…’

‘Dit jaar ga ik écht actief bezig met een fitte leefstijl, zodat ik van die overtollige kilootjes afkom’.

Lees verder

Investeer in jezelf voor een stralend spiegelbeeld

Hoe bereik jij eindelijk je streefgewicht en gewenste figuur?

Lees verder

Niet sporten, toch afvallen

Je bent er inmiddels wel achter dat het lastig is om die overtollige kilo’s kwijt te raken. Sporten en dagelijks letten op je eten kost tijd en aandacht en daar heb je al te weinig van in jouw drukke leven.

Lees verder

‘Minder vet en meer spieren: ik voel me er goed bij!’

Je bent er inmiddels wel achter dat het lastig is om die overtollige kilo’s kwijt te raken. Sporten en dagelijks letten op je eten kost tijd en aandacht en daar heb je al te weinig van in jouw drukke leven.

Lees verder

Ervaringen

“Ik ben zeer tevreden over Slimdiet. Het zijn niet alleen maar shakes maar je kunt van alles maken waar je zin aan hebt. bv. omelet of aardappelkoekjes of een havermout ontbijt. In 3 maanden ben ik 10 kilo afgevallen. En ik heb mij de hele tijd goed gevoeld en heb nooit honger gehad. Dit komt ook omdat je onbeperkt groente erbij kunt eten.”

- Petra Nicolai

“In februari 2018 woog ik 107kg. Nu, mei 2019, inmiddels 77 kg. Met de producten van SlimDiet en de MYA ging afvallen best makkelijk. De MYA is een apparaat dat het vet uit de vetcellen verwijderd. Na de vetafbraak wordt vervolgens door spierstimulatie de spieren weer opgebouwd. Hierdoor krijg je een beter figuur door minder vet en meer spieren te hebben.”

- Els de Vries

“Ik heb in het verleden nooit problemen met mijn gewicht gehad tot een aantal jaren geleden. In ruim een jaar tijd groeide ik 8 kilo en woog ik 70 kilo en wat ik ook probeerde, ik kreeg het er niet meer af. Voor mijn gevoel at ik best wel gezond, soms misschien juist wel wat te weinig. Sterker nog, wanneer ik eens wat extra snoepte, was ik de dag erna juist lichter, maar helaas zette dit snoepdieet dan niet door.”

- Henk en Diana

Kun je niet langer
wachten?
Kom gratis
kennismaken!

Neem vandaag nog die stap naar een gezondere toekomst