Neem maar afscheid van je lovehandles

Neem maar afscheid van je lovehandles

BLOG | 18 oktober 2019

Het is je eindelijk gelukt om van die overtollige kilo’s af te komen, maar die laatste ‘vetribbeltjes’ lijken maar niet te willen verdwijnen. Die vetophopingen op probleemzones als je buik, taille, bovenbenen en onder je bovenarmen zijn gewoon niet weg te trainen! Een operatieve ingreep lijkt de enige methode, maar wat nu als je dát niet ziet zitten?

lovehandles

Wanhoop niet, want dan is er toch een goede oplossing voor je. Cryolipolyse is dé manier om probleemzones aan te pakken en je silhouet te verbeteren. De medisch gecertificeerde TC Cryo activeert met contrast cryolipolyse lichaamseigen hormonen, die het bruine vet aanzetten tot verbranding. Ook zetten ze het hardnekkige witte vet (het vet waar je graag vanaf wilt) om in bruin vet dat bij een volgende behandeling verbrand kan worden, en remmen ze de aanmaak van nieuwe vetcellen. Je verliest meerdere centimeters en je huid wordt steviger en strakker.

Pijnloos en veilig

‘De behandeling doet geen pijn, we vriezen niet en we gebruiken geen zuignappen’, legt Symkje Valerius van inbalansdrachten uit. ‘We werken met een 100% Nederlands en medisch gecertificeerd apparaat. Je ligt 55 minuten heerlijk onder een dekentje terwijl de vloeistof in de zachte wraps meerdere malen wisselt tussen de 4 tot 6 en 41 graden. De eerste keer dat de wraps de temperatuur van 4 tot 6 graden bereiken, voelt dat inderdaad heel koud, maar na een minuut ben je hieraan gewend en kun je genieten van een kopje thee of koffie.’

‘Mijn buikomvang is 14 cm afgenomen!’

Ik ben bij Symkje 11 kilo afgevallen met SLIMdiet, maar mijn buik bleef slap en vol. Ik zou al starten met de MYA om het weer strak te krijgen, maar toen vertelde Symkje dat ze het allernieuwste omtrent plaatselijk vet verliezen in haar salon krijgt. Daar had ik wel oren naar. Symkje legde uit hoe het apparaat werkt en dat het 100% veilig is, medisch gecertificeerd, en dat er al mooie resultaten zijn geboekt bij salons van collega’s. Dus ik ben van start gegaan. Symkje nam al mijn maten op en ik heb een pakket van drie behandelingen genomen, waarbij ik een vierde behandeling gratis kreeg. Dat was mooi mee genomen. Na die vier behandelingen was mijn buikomvang met 14 cm verminderd. Het is een heel prettige behandeling om te ondergaan. Symkje doet twee grote wraps om je buik heen, en dan zet ze het apparaat aan. Dat wordt heel koud: 4 graden. Het bevriest niet, dus de huid raakt niet beschadigd. De behandeling duurt 55 minuten. Kortom: ik ben zeer tevreden met de TC Cryolipolyse. Het is een veilige manier om van je vet af te komen. Geen zuignappen maar grote, zachte wraps en een snel resultaat!
Marja – 53 jaar

Deel dit bericht op:

Lees ook:

‘Ik ben zichtbaar slanker geworden’

In de afgelopen jaren zijn er bij mij – hoe zal ik het zeggen? – wat meer rondingen bijgekomen.

Lees verder

Afvallen? Zo lukt het wél!

Het is bijna zomer: tijd voor ijsjes, terrassen en barbecueën. Voor velen de mooiste tijd van het jaar.

Lees verder

MYA behandeling: net buikspieroefeningen

Janna (39) onderging een MYA-proefbehandeling om te ontdekken wat het inhoudt.

Lees verder

Straks weer strak op het strand

Zie jij het nog niet zo zitten om in badpak of bikini over het strand te lopen omdat je je schaamt voor je lichaam? Niet nodig!

Lees verder

‘In minder dan één uur van je vet af…’

‘Dit jaar ga ik écht actief bezig met een fitte leefstijl, zodat ik van die overtollige kilootjes afkom’.

Lees verder

Investeer in jezelf voor een stralend spiegelbeeld

Hoe bereik jij eindelijk je streefgewicht en gewenste figuur?

Lees verder

Niet sporten, toch afvallen

Je bent er inmiddels wel achter dat het lastig is om die overtollige kilo’s kwijt te raken. Sporten en dagelijks letten op je eten kost tijd en aandacht en daar heb je al te weinig van in jouw drukke leven.

Lees verder

‘Minder vet en meer spieren: ik voel me er goed bij!’

Je bent er inmiddels wel achter dat het lastig is om die overtollige kilo’s kwijt te raken. Sporten en dagelijks letten op je eten kost tijd en aandacht en daar heb je al te weinig van in jouw drukke leven.

Lees verder

Vet verliezen: het kan echt!

Je bent er inmiddels wel achter dat het lastig is om die overtollige kilo’s kwijt te raken. Sporten en dagelijks letten op je eten kost tijd en aandacht en daar heb je al te weinig van in jouw drukke leven.

Lees verder

Ervaringen

“Ik ben zeer tevreden over Slimdiet. Het zijn niet alleen maar shakes maar je kunt van alles maken waar je zin aan hebt. bv. omelet of aardappelkoekjes of een havermout ontbijt. In 3 maanden ben ik 10 kilo afgevallen. En ik heb mij de hele tijd goed gevoeld en heb nooit honger gehad. Dit komt ook omdat je onbeperkt groente erbij kunt eten.”

- Petra Nicolai

“In februari 2018 woog ik 107kg. Nu, mei 2019, inmiddels 77 kg. Met de producten van SlimDiet en de MYA ging afvallen best makkelijk. De MYA is een apparaat dat het vet uit de vetcellen verwijderd. Na de vetafbraak wordt vervolgens door spierstimulatie de spieren weer opgebouwd. Hierdoor krijg je een beter figuur door minder vet en meer spieren te hebben.”

- Els de Vries

“Ik heb in het verleden nooit problemen met mijn gewicht gehad tot een aantal jaren geleden. In ruim een jaar tijd groeide ik 8 kilo en woog ik 70 kilo en wat ik ook probeerde, ik kreeg het er niet meer af. Voor mijn gevoel at ik best wel gezond, soms misschien juist wel wat te weinig. Sterker nog, wanneer ik eens wat extra snoepte, was ik de dag erna juist lichter, maar helaas zette dit snoepdieet dan niet door.”

- Henk en Diana

Kun je niet langer
wachten?
Kom gratis
kennismaken!

Neem vandaag nog die stap naar een gezondere toekomst