Hét dieet van Nederland

Hét dieet van Nederland

BLOG | 10 februari 2022

Zelfstandig afvallen is niet altijd even gemakkelijk. Het vergt veel discipline en motivatie om je oude patroon te verwisselen naar een nieuw, gezond patroon. Zo ook op het gebied van voeding. Wanneer je start met een dieet, probeer je via het internet uit te zoeken welk dieet bij jou zou passen. Eerst gaat het ontzettend goed, maar na een paar weken verveelt het eten. En daardoor ben je al snel weer terug bij je oude eetgewoontes. Hoe blijf je toch op het gezonde eetpatroonpad?

dieet

Er is meer nodig dan alleen op eigen kracht actie ondernemen. En dat is ook helemaal niet erg! Jij hebt een dieet en persoonlijke begeleiding nodig, die op maat zijn gemaakt voor jou. Bij inbalansdrachten helpt consulente Symkje Valerius je graag verder.

‘Ik werk met verschillende programma’s’, vertelt Symkje, ‘en we bekijken samen welk programma geschikt is voor jou. Eén van die programma’s is Straight away, een maaltijdvervangend dieet dat laag in koolhydraten en laag in calorieën zit, wat maakt dat je snel in je vetverbranding komt, wat er weer voor zorgt dat je zonder honger snel kilo’s kunt kwijtraken.’

Begeleiding

‘Om het Straight away-dieet te kunnen volhouden, begeleid ik je bij het afvallen. Dit zal altijd één op één zijn, zodat je de volledige focus krijgt. Elke week kom je bij mij langs om de voorbije week door te spreken. Wat ging er bijvoorbeeld goed en wat minder? Wat zijn je verleidingen en moeilijke momenten en hoe kun je ermee omgaan? Gedragsverandering en oplossingen zoeken en zo je leefstijl aanpassen vormen de weg om niet meer te gaan jojoën. Ook is het nuttig om elke week even op de weegschaal staan en een afspraak hebben bij ons is een heel goede stok achter de deur. Het zal niet altijd gemakkelijk gaan om vol te houden, maar samen komen we erdoorheen en sta jij over een poosje stralend te kijken naar je nieuwe lichaam!’

Straight away-recept

Geschikt voor Straight Away-dieet vanaf stap 2

Bijna iedereen houdt van pasta. Dat kan ook bereid worden met weinig calorieën! Met de pasta en pastasaus van Straight away kun je een koolhydraatarm gerecht maken:
Voor twee personen

Kook de pasta zoals op de verpakking staat vermeld. Houd er rekening mee dat de pasta altijd al dente blijft. Bak vervolgens het gehakt en doe de groente erbij. Daarna mag de pasta er ook bij en als laatste voeg je de pastasaus toe. Als decoratie en extra kun je er nog wat geraspte kaas overheen strooien.

Eet smakelijk!

Deel dit bericht op:

Lees ook:

‘Ik ben zichtbaar slanker geworden’

In de afgelopen jaren zijn er bij mij – hoe zal ik het zeggen? – wat meer rondingen bijgekomen.

Lees verder

Afvallen? Zo lukt het wél!

Het is bijna zomer: tijd voor ijsjes, terrassen en barbecueën. Voor velen de mooiste tijd van het jaar.

Lees verder

MYA behandeling: net buikspieroefeningen

Janna (39) onderging een MYA-proefbehandeling om te ontdekken wat het inhoudt.

Lees verder

Neem maar afscheid van je lovehandles

Die vetophopingen op probleemzones als je buik, taille, bovenbenen en onder je bovenarmen zijn gewoon niet weg te trainen!

Lees verder

Straks weer strak op het strand

Zie jij het nog niet zo zitten om in badpak of bikini over het strand te lopen omdat je je schaamt voor je lichaam? Niet nodig!

Lees verder

‘In minder dan één uur van je vet af…’

‘Dit jaar ga ik écht actief bezig met een fitte leefstijl, zodat ik van die overtollige kilootjes afkom’.

Lees verder

Investeer in jezelf voor een stralend spiegelbeeld

Hoe bereik jij eindelijk je streefgewicht en gewenste figuur?

Lees verder

Niet sporten, toch afvallen

Je bent er inmiddels wel achter dat het lastig is om die overtollige kilo’s kwijt te raken. Sporten en dagelijks letten op je eten kost tijd en aandacht en daar heb je al te weinig van in jouw drukke leven.

Lees verder

‘Minder vet en meer spieren: ik voel me er goed bij!’

Je bent er inmiddels wel achter dat het lastig is om die overtollige kilo’s kwijt te raken. Sporten en dagelijks letten op je eten kost tijd en aandacht en daar heb je al te weinig van in jouw drukke leven.

Lees verder

Ervaringen

“Ik ben zeer tevreden over Slimdiet. Het zijn niet alleen maar shakes maar je kunt van alles maken waar je zin aan hebt. bv. omelet of aardappelkoekjes of een havermout ontbijt. In 3 maanden ben ik 10 kilo afgevallen. En ik heb mij de hele tijd goed gevoeld en heb nooit honger gehad. Dit komt ook omdat je onbeperkt groente erbij kunt eten.”

- Petra Nicolai

“In februari 2018 woog ik 107kg. Nu, mei 2019, inmiddels 77 kg. Met de producten van SlimDiet en de MYA ging afvallen best makkelijk. De MYA is een apparaat dat het vet uit de vetcellen verwijderd. Na de vetafbraak wordt vervolgens door spierstimulatie de spieren weer opgebouwd. Hierdoor krijg je een beter figuur door minder vet en meer spieren te hebben.”

- Els de Vries

“Ik heb in het verleden nooit problemen met mijn gewicht gehad tot een aantal jaren geleden. In ruim een jaar tijd groeide ik 8 kilo en woog ik 70 kilo en wat ik ook probeerde, ik kreeg het er niet meer af. Voor mijn gevoel at ik best wel gezond, soms misschien juist wel wat te weinig. Sterker nog, wanneer ik eens wat extra snoepte, was ik de dag erna juist lichter, maar helaas zette dit snoepdieet dan niet door.”

- Henk en Diana

Kun je niet langer
wachten?
Kom gratis
kennismaken!

Neem vandaag nog die stap naar een gezondere toekomst