Over mij


Hallo, ik ben Symkje

Ik ben Symkje Petrusma-Valerius en ben eigenaar van Inbalansdrachten in Drachten. Hier helpen wij mensen het beste uit zichzelf te halen en zich goed in hun vel te voelen.

Hallo, ik ben Symkje

Ik ben Symkje Petrusma-Valerius en ben eigenaar van Inbalansdrachten in Drachten. Hier helpen wij mensen het beste uit zichzelf te halen en zich goed in hun vel te voelen.

Samen naar het gewenste gewicht

In 2017 nam ik de sprong en richtte ik Inbalansdrachten op. Ik had hiervoor de opleiding tot gewichtsconsulent afgerond. Daar werd het steeds duidelijker dat ik het coachen van mensen erg leuk vind. Het is toch prachtig om samen tot een gewenst gewicht te komen? Ik begon de praktijk thuis. Snel kreeg ik al zoveel klanten dat het nodig werd om een eigen ruimte te gaan zoeken. In die eigen ruimte kwamen ook de eerste afslankapparaten te staan. Daarbij heb ik ook de diploma’s voor Orthomoleculaire Voeding, Voeding en Ouderen, emotie-eten en de cursus Overgang en Voeding met succes behaald.

Afvallen op een manier die goed voelt

Je kunt afvallen op veel verschillende manieren. Er zijn talloze adviezen en methodes die je kunt volgen. Wij geloven erin dat het belangrijkste is dat het voor jou goed voelt. Wij zoeken samen met jou naar het gewicht waar je zelf tevreden mee bent en wat voor jou vol te houden is. Wanneer je een bepaald doel hebt waar je naartoe wil, helpen we je om de beste route hier naartoe uit te stippelen. De resultaten verschillen per persoon, maar gemiddeld lukt het met onze methodes om binnen 3 tot 6 maanden ongeveer tussen de 5 en 15 kilo kwijt te raken.

Onze methodes

We bieden bij Inbalansdrachten verschillende behandelingen en ondersteuning aan. Bijvoorbeeld TC Cryo: een mogelijke oplossing voor vet in de moeilijke zones, zoals armen, benen, dijen en je buik. Daarnaast bieden we het maaltijdvervangende dieet Straight Away aan. Dit dieet is zo effectief omdat het erg duidelijk is. Je weet precies wat je wel en niet moet eten. Omdat afvallen bij dit programma met maaltijdvervangers onder begeleiding gebeurt, gaat dit ook op een gezonde en gecontroleerde manier.

Beautybehandelingen bij Inbalansdrachten

Inbalansdrachten biedt meer dan hulp bij afvallen en verschillende behandelingen voor afvallen. We bieden ook diverse beautybehandelingen aan. Wanneer je een cryobehandeling laat uitvoeren, lig je hiervan een flinke tijd stil. Waarom zou je in die tijd niet even je wenkbrauwen laten doen? Zet vandaag nog de stap naar een betere gezondheid en plan nu jouw intakegesprek in!

Ervaringen

“Ik ben zeer tevreden over Slimdiet. Het zijn niet alleen maar shakes maar je kunt van alles maken waar je zin aan hebt. bv. omelet of aardappelkoekjes of een havermout ontbijt. In 3 maanden ben ik 10 kilo afgevallen. En ik heb mij de hele tijd goed gevoeld en heb nooit honger gehad. Dit komt ook omdat je onbeperkt groente erbij kunt eten.”

- Petra Nicolai

“In februari 2018 woog ik 107kg. Nu, mei 2019, inmiddels 77 kg. Met de producten van SlimDiet en de MYA ging afvallen best makkelijk. De MYA is een apparaat dat het vet uit de vetcellen verwijderd. Na de vetafbraak wordt vervolgens door spierstimulatie de spieren weer opgebouwd. Hierdoor krijg je een beter figuur door minder vet en meer spieren te hebben.”

- Els de Vries

“Ik heb in het verleden nooit problemen met mijn gewicht gehad tot een aantal jaren geleden. In ruim een jaar tijd groeide ik 8 kilo en woog ik 70 kilo en wat ik ook probeerde, ik kreeg het er niet meer af. Voor mijn gevoel at ik best wel gezond, soms misschien juist wel wat te weinig. Sterker nog, wanneer ik eens wat extra snoepte, was ik de dag erna juist lichter, maar helaas zette dit snoepdieet dan niet door.”

- Henk en Diana

Kun je niet langer
wachten?
Kom gratis
kennismaken!

Neem vandaag nog die stap naar een gezondere toekomst