Intakegesprek

Intakegesprek

Om jou op de beste manier te kunnen helpen, beginnen we altijd met een intakegesprek. Hierbij inventariseer ik wat je wensen en doelen zijn. Vervolgens maken we samen met jou een plan voor hoe we dit doel kunnen bereiken. 

Tijdens het eerste vrijblijvende intakegesprek bespreken we samen jouw wensen. Meestal zijn er meerdere en verschillende behandelingen nodig om je ideaalbeeld te behalen. Ik zal je eerlijk vertellen welke verwachtingen je mag hebben van de behandelingen.

Jouw wensen en doelen bespreken

Ieder lichaam is anders en iedereen leeft op een eigen manier. Daarom is er voor afvallen ook geen standaardoplossing aan te bieden. Bij het intakegesprek kijk ik samen met jou naar wat je wensen zijn en hoe wij je hierbij kunnen ondersteunen. Het gaat erom dat we een balans bereiken die voor jou goed voelt. Welk gewicht en welke maat dit ook is. Want wanneer het goed voelt, is het ook haalbaar!

Behandelingen bij Inbalansdrachten

Ben je al bekend met ons aanbod? Bij Inbalansdrachten bieden we verschillende manieren aan om je te ondersteunen bij het bereiken van jouw streefgewicht. Zo bieden we onder andere het Straight Away maaltijdvervangende dieet aan, waarbij je met ondersteuning een uniek dieet gaat volgen. Ook bieden we apparaten aan die het afslanken kunnen ondersteunen, zoals TC Cryolipolyse en MYA

Ook interessant voor jou

Perfect Eyelash Treatments

Bij mij kan je terecht voor de Lash Volume Lifting en Henna brows treatment.

Lees verder

Ervaringen

“Ik ben zeer tevreden over Slimdiet. Het zijn niet alleen maar shakes maar je kunt van alles maken waar je zin aan hebt. bv. omelet of aardappelkoekjes of een havermout ontbijt. In 3 maanden ben ik 10 kilo afgevallen. En ik heb mij de hele tijd goed gevoeld en heb nooit honger gehad. Dit komt ook omdat je onbeperkt groente erbij kunt eten.”

- Petra Nicolai

“In februari 2018 woog ik 107kg. Nu, mei 2019, inmiddels 77 kg. Met de producten van SlimDiet en de MYA ging afvallen best makkelijk. De MYA is een apparaat dat het vet uit de vetcellen verwijderd. Na de vetafbraak wordt vervolgens door spierstimulatie de spieren weer opgebouwd. Hierdoor krijg je een beter figuur door minder vet en meer spieren te hebben.”

- Els de Vries

“Ik heb in het verleden nooit problemen met mijn gewicht gehad tot een aantal jaren geleden. In ruim een jaar tijd groeide ik 8 kilo en woog ik 70 kilo en wat ik ook probeerde, ik kreeg het er niet meer af. Voor mijn gevoel at ik best wel gezond, soms misschien juist wel wat te weinig. Sterker nog, wanneer ik eens wat extra snoepte, was ik de dag erna juist lichter, maar helaas zette dit snoepdieet dan niet door.”

- Henk en Diana

Kun je niet langer
wachten?
Kom gratis
kennismaken!

Neem vandaag nog die stap naar een gezondere toekomst