Combinatiebehandeling

Combinatiebehandeling

Wil je afslanken écht goed aanpakken? Kies dan voor een combinatiebehandeling: het beste van het Straight Away dieet en MYA in één!

Door deze behandelingen met elkaar te combineren, kun je jouw gewichtsverlies bevorderen. Het Straight Away-dieet helpt je met unieke producten en shakes caloriearm te eten. MYA maakt het mogelijk door middel van spierstimulatie en afbreuk van vetcellen gericht vet te verliezen. Deze combinatie maximaliseert dus de centimeters die je om je middel kwijt zal raken. 

Voeding én ondersteuning

Samen kijken we naar welke behandelingen goed passen bij jouw hulpvraag. Wil je werken aan een gezonde leefstijl? Dan is het Straight Away dieet passend. Wil je tegelijkertijd ook afrekenen met vetophopingen op je buik, billen of benen? Volg dan ook een behandeling met het MYA apparaat. De resultaten zijn fantastisch!

Ook interessant voor jou

Perfect Eyelash Treatments

Bij mij kan je terecht voor de Lash Volume Lifting en Henna brows treatment.

Lees verder

Ervaringen

“Ik ben zeer tevreden over Slimdiet. Het zijn niet alleen maar shakes maar je kunt van alles maken waar je zin aan hebt. bv. omelet of aardappelkoekjes of een havermout ontbijt. In 3 maanden ben ik 10 kilo afgevallen. En ik heb mij de hele tijd goed gevoeld en heb nooit honger gehad. Dit komt ook omdat je onbeperkt groente erbij kunt eten.”

- Petra Nicolai

“In februari 2018 woog ik 107kg. Nu, mei 2019, inmiddels 77 kg. Met de producten van SlimDiet en de MYA ging afvallen best makkelijk. De MYA is een apparaat dat het vet uit de vetcellen verwijderd. Na de vetafbraak wordt vervolgens door spierstimulatie de spieren weer opgebouwd. Hierdoor krijg je een beter figuur door minder vet en meer spieren te hebben.”

- Els de Vries

“Ik heb in het verleden nooit problemen met mijn gewicht gehad tot een aantal jaren geleden. In ruim een jaar tijd groeide ik 8 kilo en woog ik 70 kilo en wat ik ook probeerde, ik kreeg het er niet meer af. Voor mijn gevoel at ik best wel gezond, soms misschien juist wel wat te weinig. Sterker nog, wanneer ik eens wat extra snoepte, was ik de dag erna juist lichter, maar helaas zette dit snoepdieet dan niet door.”

- Henk en Diana

Kun je niet langer
wachten?
Kom gratis
kennismaken!

Neem vandaag nog die stap naar een gezondere toekomst