Perfect Eyelash Treatments

Perfect Eyelash Treatments

Door het grote aanbod van Perfect Eyelash heb je veel diversiteit. Bij mij kan je terecht voor de Lash Volume Lifting en Henna brows treatment.

Henna brows incl. modelleren

De Henna brows treatment is een wenkbrauwbehandeling waarbij ik eerst je wenkbrauwen ga meten. Daarna ga ik de wenkbrauwen verven met speciale henna verf. Ik heb verschillende tinten henna verf, voor het beste resultaat.

Nadat ik de henna verf heb verwijderd ga ik de wenkbrauwen modelleren en naar wens opmaken. De Henna brows treatment blijft 6-8 weken op de haartjes en kan tot een dikke week op de huid zitten. Dit hangt af van je huidtype.

Lash volume lifting

Tijdens de Lash Volume Lift worden jouw eigen wimpers vanaf de wortel tegen een zachte, siliconen mal aan “gelift”. Dit is in combinatie met 2 soorten lotions die ervoor zorgen, dat de wimpers in de gewenste vormen blijven. Na het liften wordt er een verzorgende lotion aan gebracht. Het resultaat zijn lange, volle, gekrulde en gezonde wimpers.

Het resultaat van de Lash Lift blijft ongeveer 6 weken zichtbaar. Hierna zal de krul langzaam verdwijnen, omdat je nieuwe haartjes krijgt. Doordat de Lash Lifting niet schadelijk is voor de eigen wimpers, kun je de behandeling na 6 weken gewoon weer herhalen.

Lash volume lifting incl. wimpers verven

Heb je haren of stoppels op plekken waar je ze liever niet ziet, zoals je benen of oksels? Beauty in Balans helpt je om deze haartjes te verwijderen. Wij verwijderen de haartjes door middel van harsen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een kleverige substantie die zich aan de haartjes hecht, zodat deze vervolgens verwijderd kunnen worden. 

Henna brows touch up binnen 4 weken na behandeling

Combi Lash volume lifting incl. Wimpers verven & henna brows

Indien je tegelijk gebruikt wil maken van de lash volume lifting en de henna brows treatment, krijg je een korting voor deze combi deal.

Kijk bij onze tarieven voor alle mogelijkheden, of maak direct jouw afspraak!

Ook interessant voor jou

Ervaringen

“Ik ben zeer tevreden over Slimdiet. Het zijn niet alleen maar shakes maar je kunt van alles maken waar je zin aan hebt. bv. omelet of aardappelkoekjes of een havermout ontbijt. In 3 maanden ben ik 10 kilo afgevallen. En ik heb mij de hele tijd goed gevoeld en heb nooit honger gehad. Dit komt ook omdat je onbeperkt groente erbij kunt eten.”

- Petra Nicolai

“In februari 2018 woog ik 107kg. Nu, mei 2019, inmiddels 77 kg. Met de producten van SlimDiet en de MYA ging afvallen best makkelijk. De MYA is een apparaat dat het vet uit de vetcellen verwijderd. Na de vetafbraak wordt vervolgens door spierstimulatie de spieren weer opgebouwd. Hierdoor krijg je een beter figuur door minder vet en meer spieren te hebben.”

- Els de Vries

“Ik heb in het verleden nooit problemen met mijn gewicht gehad tot een aantal jaren geleden. In ruim een jaar tijd groeide ik 8 kilo en woog ik 70 kilo en wat ik ook probeerde, ik kreeg het er niet meer af. Voor mijn gevoel at ik best wel gezond, soms misschien juist wel wat te weinig. Sterker nog, wanneer ik eens wat extra snoepte, was ik de dag erna juist lichter, maar helaas zette dit snoepdieet dan niet door.”

- Henk en Diana

Kun je niet langer
wachten?
Kom gratis
kennismaken!

Neem vandaag nog die stap naar een gezondere toekomst