Losse beautybehandelingen

Losse beautybehandelingen

Bij Beauty in Balans in Drachten kun je terecht voor een breed aanbod van beautybehandelingen. Deze behandelingen zijn los te boeken of in combinatie met een van de behandelingen van Inbalansdrachten.

Massage

Last van stress, een stijve rug of gewoon behoefte aan een momentje voor jezelf? Laat je dan in de watten leggen met een rugmassage. Beauty in Balans biedt rugmassages aan, eventueel in combinatie met massage van de achterkant van de benen. Op deze manier kun je helemaal tot rust komen. Ook helpt de massage bij bepaalde (rug)klachten en stress-gerelateerde klachten. 

Wenkbrauwbehandelingen

Wenkbrauwen veranderen het volledige uiterlijk van je gezicht. Daarom wil je dat deze altijd mooi in vorm zijn. Heb je genoeg van het zelf proberen epileren of verven van je wenkbrauwen? Of wil je wimpers die nog sprekender zijn dan je eigen natuurlijke wimpers? Beauty in Balans maakt jouw wenkbrauwen en wimpers volledig naar wens. Wij modelleren de wenkbrauwen zodat ze een vorm hebben die past bij jouw gezicht en kunnen je wenkbrauwen (en wimpers!) verven zodat ze nog sprekender worden. 

Ontharing

Heb je haren of stoppels op plekken waar je ze liever niet ziet, zoals je benen of oksels? Beauty in Balans helpt je om deze haartjes te verwijderen. Wij verwijderen de haartjes door middel van harsen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een kleverige substantie die zich aan de haartjes hecht, zodat deze vervolgens verwijderd kunnen worden. 

Kijk bij onze tarieven voor alle mogelijkheden, of maak direct jouw afspraak!

Ook interessant voor jou

Perfect Eyelash Treatments

Bij mij kan je terecht voor de Lash Volume Lifting en Henna brows treatment.

Lees verder

Ervaringen

“Ik ben zeer tevreden over Slimdiet. Het zijn niet alleen maar shakes maar je kunt van alles maken waar je zin aan hebt. bv. omelet of aardappelkoekjes of een havermout ontbijt. In 3 maanden ben ik 10 kilo afgevallen. En ik heb mij de hele tijd goed gevoeld en heb nooit honger gehad. Dit komt ook omdat je onbeperkt groente erbij kunt eten.”

- Petra Nicolai

“In februari 2018 woog ik 107kg. Nu, mei 2019, inmiddels 77 kg. Met de producten van SlimDiet en de MYA ging afvallen best makkelijk. De MYA is een apparaat dat het vet uit de vetcellen verwijderd. Na de vetafbraak wordt vervolgens door spierstimulatie de spieren weer opgebouwd. Hierdoor krijg je een beter figuur door minder vet en meer spieren te hebben.”

- Els de Vries

“Ik heb in het verleden nooit problemen met mijn gewicht gehad tot een aantal jaren geleden. In ruim een jaar tijd groeide ik 8 kilo en woog ik 70 kilo en wat ik ook probeerde, ik kreeg het er niet meer af. Voor mijn gevoel at ik best wel gezond, soms misschien juist wel wat te weinig. Sterker nog, wanneer ik eens wat extra snoepte, was ik de dag erna juist lichter, maar helaas zette dit snoepdieet dan niet door.”

- Henk en Diana

Kun je niet langer
wachten?
Kom gratis
kennismaken!

Neem vandaag nog die stap naar een gezondere toekomst