MYA / Divinia

MYA / Divinia

Snel en doelgericht kilo’s verliezen: wie wil het niet? De MYA maakt dit mogelijk. MYA is een apparaat waarmee je op specifieke plekken vet kunt verliezen. Dit apparaat laat meteen resultaat zien: je kunt direct omvangverlies meten!

Wat is MYA?

Met MYA kun je op een snelle en veilige manier vet verliezen. Dit gebeurt door middel van ultrasound. Ultrasound weet het vet in de cellen af te breken, waardoor je lichaam deze zelf kan afvoeren. Hierdoor neemt het vet af op de plekken waar je de MYA gebruikt. Het apparaat stimuleert daarbij de spieropbouw. Hierdoor gaat het vetverlies nog sneller, aangezien spieren vet gebruiken voor energie. Dit maakt de behandeling geschikt voor mensen die niet graag sporten of weinig tijd hiervoor hebben. MYA is in te zetten voor de volgende lichaamsdelen:

 • Buik
 • Zwembandjes
 • Binnen- en buitenkant dijbenen
 • Onderkant armen

De behandeling

Een MYA behandeling duurt ongeveer 50 minuten. Tijdens deze behandeling hoef jij niets te doen. Je kunt heerlijk relaxen in de behandelstoel. Het apparaat doet te rest! Heerlijk toch?

Resultaat van MYA

Behandelingen met het MYA-apparaat zorgen voor:

 • Verlies van volume en centimeters op plaatsen die je zelf aanwijst
 • Vermindering van cellulite en vetkussentjes
 • Activering van de bloedsomloop en stimulatie van de lymfecirculatie
 • Sterker huid- en spierweefsel
 • Opbouw van spiermassa

Bovenstaand resultaat van 10x MYA.

Instructies voor de behandeling

Belangrijk om rekening mee te houden voor de behandeling:

 • Zorg ervoor dat je 2 uur van te voren niet meer eet. Drinken mag wel.
 • Drink echter geen alcohol op de dag van de behandeling en beperk de koffie.
 • Beweeg voldoende op de dag van de behandeling en drink ook voldoende om de afvalstoffen kwijt te raken.

Ervaar het resultaat van MYA nu zelf: neem contact op!

Ook interessant voor jou

Perfect Eyelash Treatments

Bij mij kan je terecht voor de Lash Volume Lifting en Henna brows treatment.

Lees verder

Ervaringen

“Ik ben zeer tevreden over Slimdiet. Het zijn niet alleen maar shakes maar je kunt van alles maken waar je zin aan hebt. bv. omelet of aardappelkoekjes of een havermout ontbijt. In 3 maanden ben ik 10 kilo afgevallen. En ik heb mij de hele tijd goed gevoeld en heb nooit honger gehad. Dit komt ook omdat je onbeperkt groente erbij kunt eten.”

- Petra Nicolai

“In februari 2018 woog ik 107kg. Nu, mei 2019, inmiddels 77 kg. Met de producten van SlimDiet en de MYA ging afvallen best makkelijk. De MYA is een apparaat dat het vet uit de vetcellen verwijderd. Na de vetafbraak wordt vervolgens door spierstimulatie de spieren weer opgebouwd. Hierdoor krijg je een beter figuur door minder vet en meer spieren te hebben.”

- Els de Vries

“Ik heb in het verleden nooit problemen met mijn gewicht gehad tot een aantal jaren geleden. In ruim een jaar tijd groeide ik 8 kilo en woog ik 70 kilo en wat ik ook probeerde, ik kreeg het er niet meer af. Voor mijn gevoel at ik best wel gezond, soms misschien juist wel wat te weinig. Sterker nog, wanneer ik eens wat extra snoepte, was ik de dag erna juist lichter, maar helaas zette dit snoepdieet dan niet door.”

- Henk en Diana

Kun je niet langer
wachten?
Kom gratis
kennismaken!

Neem vandaag nog die stap naar een gezondere toekomst