TC Cryolipolyse

TC Cryolipolyse

Vet kan op bepaalde plekken moeilijk weg te krijgen zijn. Zelfs al doe je hard je best, er zit geen beweging in. Dit leidt tot frustratie en uiteindelijk tot een terugval in je oude patroon. TC Cryolipolyse is een manier om het vet in deze ‘probleemzones’ weg te krijgen.

Dé oplossing tegen ‘probleemzones’

De TC Cryo-behandeling is een effectieve oplossing tegen lastig kwijt te raken vet. Er bestaan eigenlijk twee soorten vet: bruin en wit vet. Met lichaamsbeweging en gezond eten kun je het bruine vet verbranden. Dit is de vetlaag die direct boven de spieren ligt. Overtollige energie uit bijvoorbeeld vet eten, wordt opgeslagen als wit vet. Dit is moeilijker te verbranden.

Zo werkt TC Cryolipolyse

De behandeling maakt het mogelijk hardnekkige vetten definitief te verwijderen. TC Cryo verlaagt de temperatuur van je huid en onderliggend weefsel naar ongeveer 4 tot 6  graden. Je lichaam gaat aan het werk om zichzelf weer te verwarmen, waar onder andere het hormoon irisin bij vrijkomt. Dit hormoon zet je lichaam aan tot verbranding van het vet. Daardoor lukt het op deze manier eindelijk de ‘probleemzones’ aan te pakken.

Daarnaast heeft irisin de eigenschap dat het de aanmaak van nieuwe witte vetcellen remt. Hierdoor heeft een behandeling een langer doorwerkend effect. De aanmaak van het lichaamseigen hormoon FGF21 zorgt er daarbij voor dat wit vet makkelijker omgezet kan worden in bruin vet. Deze effecten zorgen er dus voor dat je lichaam op natuurlijke wijze vet kan verbranden én de kans op terugkeer van vet verkleind wordt.

Met een kuur kan er 3 tot 10 centimeter gericht omvangverlies gerealiseerd worden. Met ondersteuning van beweging en juiste voeding kun je dit effect versterken tot wel 20 centimeter. Eén kuur bestaat uit 3 behandelingen (resultaten verschillen per persoon).

De TC Cryolipolyse is geschikt bij:

  • overtollig vet
  • cellulite
  • lymfoedeem
  • lipoedeem

Optimaal resultaat

Aangezien de huid een uitstekende isolerende werking heeft, wordt in afwisseling met koude tussendoor ook gedurende korte tijd warmte toegevoegd (41 graden). De warmte heeft als effect dat de bloedvaten gaan openstaan, waardoor de huid niet langer in een isolatiemodus staat. Daardoor heeft de volgende koudesessie weer optimaal resultaat.

Medisch gecertificeerd en veilig

De methode is veilig en er is geen sprake van bevriezing. De veilige ondergrens van 4 tot 6 graden wordt aangehouden, omdat een lagere temperatuur geen betere resultaten geeft en dus niet nodig is. Het apparaat is medisch gecertificeerd.

  • Veilige temperaturen, dus geen bevriezing
  • Behandeling van grote oppervlaktes met grote wraps
  • Altijd twee zones
  • Versneld afvoeren van afvalstoffen en snel omvangverlies door middel van TC Cryolipolyse

Wil jij TC Cryolipolyse ervaren? Neem dan contact op!

Ook interessant voor jou

Perfect Eyelash Treatments

Bij mij kan je terecht voor de Lash Volume Lifting en Henna brows treatment.

Lees verder

Ervaringen

“Ik ben zeer tevreden over Slimdiet. Het zijn niet alleen maar shakes maar je kunt van alles maken waar je zin aan hebt. bv. omelet of aardappelkoekjes of een havermout ontbijt. In 3 maanden ben ik 10 kilo afgevallen. En ik heb mij de hele tijd goed gevoeld en heb nooit honger gehad. Dit komt ook omdat je onbeperkt groente erbij kunt eten.”

- Petra Nicolai

“In februari 2018 woog ik 107kg. Nu, mei 2019, inmiddels 77 kg. Met de producten van SlimDiet en de MYA ging afvallen best makkelijk. De MYA is een apparaat dat het vet uit de vetcellen verwijderd. Na de vetafbraak wordt vervolgens door spierstimulatie de spieren weer opgebouwd. Hierdoor krijg je een beter figuur door minder vet en meer spieren te hebben.”

- Els de Vries

“Ik heb in het verleden nooit problemen met mijn gewicht gehad tot een aantal jaren geleden. In ruim een jaar tijd groeide ik 8 kilo en woog ik 70 kilo en wat ik ook probeerde, ik kreeg het er niet meer af. Voor mijn gevoel at ik best wel gezond, soms misschien juist wel wat te weinig. Sterker nog, wanneer ik eens wat extra snoepte, was ik de dag erna juist lichter, maar helaas zette dit snoepdieet dan niet door.”

- Henk en Diana

Kun je niet langer
wachten?
Kom gratis
kennismaken!

Neem vandaag nog die stap naar een gezondere toekomst