Malu Wilz Treatments

Malu Wilz Treatments

Bij Beauty in Balans in Drachten bieden we verschillende behandelingen aan van Malu Wilz die ervoor kunnen zorgen dat jouw huid weer in topconditie komt. Iedere behandeling heeft eigen bijzonder eigenschappen. Weet je nog niet welke geschikt is voor jouw huid of wens? Neem dan contact op, dan adviseren wij je hier graag in. 

Iedere behandeling begint met een huidanalyse vooraf, om ervoor te zorgen dat de behandeling volledig gericht is op wat jouw huid nodig heeft. Na afloop krijg je van ons bovendien persoonlijk advies hoe je jouw huid ook zelf zo gezond mogelijk kunt houden. 

Clean treatment

Deze behandeling is een basisbehandeling die bij ieder huidtype uit te voeren is. Deze behandeling bestaat uit een (diepte)reiniging van de huid en het verwijderen van onzuiverheden, waarna we de huid afsluitend verzorgen. 

Putifying Treatment

Deze behandeling is een stukje uitgebreider dan de Clean Treatment. Naast alle onderdelen van die behandeling krijg je hier ook een voedend masker voor je huid. Ook hier kijken we na de behandeling samen welke producten geschikt zijn voor jouw huid, zodat je deze thuis op de juiste manier kunt blijven verzorgen. 

De Coffee To Go Treatment

Word jij iedere ochtend wakker met een oppeppend koffietje? Wist je dat bepaalde eigenschappen van koffie ook positieve effecten kunnen hebben voor je huid? De Coffee To Go Treatment is gebaseerd op dit principe. Naast een analyse, verozrging en reiniging van de huid, behandelen we je huid onder andere met een Arabic coffee peeling en white coffee-maskertje. Dit kalmeert en hydrateert de huid én zorgt ervoor dat deze soepeler en egaler wordt. Dát is pas een oppepper!

Collageen Treatment

Collageen zorgt voor een soepele, egale huid. Je lichaam maakt naarmate je ouder wordt steeds minder collageen aan. Hierdoor ontstaan ook tekenen van huidveroudering zoals lijntjes en rimpels. De Collageen Treatment heeft als doel de aanmaak van collageen te bevorderen. Dit doen wij onder andere met een Jojoba-peeling, collageen-booster met vitamine C en een massage. 

Boek jouw behandeling

Beauty in Balans heeft dus meerdere behandelingen in het aanbod die het beste uit jouw huid kunnen halen. Neem contact met ons op om jouw afspraak te maken!

Ook interessant voor jou

Perfect Eyelash Treatments

Bij mij kan je terecht voor de Lash Volume Lifting en Henna brows treatment.

Lees verder

Ervaringen

“Ik ben zeer tevreden over Slimdiet. Het zijn niet alleen maar shakes maar je kunt van alles maken waar je zin aan hebt. bv. omelet of aardappelkoekjes of een havermout ontbijt. In 3 maanden ben ik 10 kilo afgevallen. En ik heb mij de hele tijd goed gevoeld en heb nooit honger gehad. Dit komt ook omdat je onbeperkt groente erbij kunt eten.”

- Petra Nicolai

“In februari 2018 woog ik 107kg. Nu, mei 2019, inmiddels 77 kg. Met de producten van SlimDiet en de MYA ging afvallen best makkelijk. De MYA is een apparaat dat het vet uit de vetcellen verwijderd. Na de vetafbraak wordt vervolgens door spierstimulatie de spieren weer opgebouwd. Hierdoor krijg je een beter figuur door minder vet en meer spieren te hebben.”

- Els de Vries

“Ik heb in het verleden nooit problemen met mijn gewicht gehad tot een aantal jaren geleden. In ruim een jaar tijd groeide ik 8 kilo en woog ik 70 kilo en wat ik ook probeerde, ik kreeg het er niet meer af. Voor mijn gevoel at ik best wel gezond, soms misschien juist wel wat te weinig. Sterker nog, wanneer ik eens wat extra snoepte, was ik de dag erna juist lichter, maar helaas zette dit snoepdieet dan niet door.”

- Henk en Diana

Kun je niet langer
wachten?
Kom gratis
kennismaken!

Neem vandaag nog die stap naar een gezondere toekomst