Spraytan

Spraytan

Wil jij een gezond kleurtje op de huid? De spray tan maakt het mogelijk om snel een kleurtje op je huid te krijgen. Perfect voor wanneer je een feestje in het vooruitzicht hebt of wanneer je zelf van nature moeilijk bruin wordt. 

Wat is een spray tan?

Een spray tan bestaat uit DHA, een oplosbare suiker die op de huid aangebracht wordt. Wanneer de DHA intrekt, zorgt dit voor een bruine kleur. De teint blijft– mits je het zelf goed verzorgt – ongeveer een week zichtbaar. Waar je normaal lange tijd moet zonnen of een flinke poos onder de zonnebank moet liggen, ben je bij een spray tan in 10 minuten klaar. Ideaal voor wanneer je op korte termijn een bruinere huid wilt!

Natuurlijk en veilig resultaat

Misschien ben je bang voor een oranje kleur of een onnatuurlijk uiterlijk. Bij een spray tan is dit niet het geval. We stemmen de intensiteit van de kleur van de spray tan altijd af op jouw eigen huidteint. Je kunt dus rekenen op een mooi, natuurlijk resultaat. 

De behandeling is bovendien volledig veilig. Wanneer je gaat zonnen, loop je het risico je huid te beschadigen door uv-straling van de zon en de gevolgen van deze straling, zoals verbranding en huidveroudering, voor je huid. Omdat spray tan met DHA werkt in plaats van (zon)licht, heb je hier geen last van. 

Adviezen bij de Spray Tan behandeling

Je kunt het langst genieten van de spray tan wanneer je jouw huid voor, tijdens en na de behandeling goed blijft verzorgen. Houd in ieder geval rekening met deze punten:

  • Scrub je huid de avond voor de behandeling om ervoor te zorgen dat je huid de spray tan zo goed mogelijk kan absorberen.
  • Wax of scheer niet in de 8 uur voorafgaand aan de behandeling.
  • Draag donkere, losse kleren na de behandeling om vlekken te voorkomen.
  • Niet douchen, baden, zwemmen en sporten binnen 8 uur na de behandeling.
  • Probeer jezelf tijdens en vlak na de behandeling zo min mogelijk aan te raken.
  • Hydrateer de gebruinde huid iedere ochtend met een vochtinbrengende crème.
  • Dep de huid schoon met de handdoek na het douchen in plaats van te vegen.
  • Probeer zo min mogelijk langdurig contact met water te hebben, dit kan het resultaat sneller doen vervagen.
  • Een Tan Extender kan de duur van de spray tan verlengen.

Ook interessant voor jou

Perfect Eyelash Treatments

Bij mij kan je terecht voor de Lash Volume Lifting en Henna brows treatment.

Lees verder

Ervaringen

“Ik ben zeer tevreden over Slimdiet. Het zijn niet alleen maar shakes maar je kunt van alles maken waar je zin aan hebt. bv. omelet of aardappelkoekjes of een havermout ontbijt. In 3 maanden ben ik 10 kilo afgevallen. En ik heb mij de hele tijd goed gevoeld en heb nooit honger gehad. Dit komt ook omdat je onbeperkt groente erbij kunt eten.”

- Petra Nicolai

“In februari 2018 woog ik 107kg. Nu, mei 2019, inmiddels 77 kg. Met de producten van SlimDiet en de MYA ging afvallen best makkelijk. De MYA is een apparaat dat het vet uit de vetcellen verwijderd. Na de vetafbraak wordt vervolgens door spierstimulatie de spieren weer opgebouwd. Hierdoor krijg je een beter figuur door minder vet en meer spieren te hebben.”

- Els de Vries

“Ik heb in het verleden nooit problemen met mijn gewicht gehad tot een aantal jaren geleden. In ruim een jaar tijd groeide ik 8 kilo en woog ik 70 kilo en wat ik ook probeerde, ik kreeg het er niet meer af. Voor mijn gevoel at ik best wel gezond, soms misschien juist wel wat te weinig. Sterker nog, wanneer ik eens wat extra snoepte, was ik de dag erna juist lichter, maar helaas zette dit snoepdieet dan niet door.”

- Henk en Diana

Kun je niet langer
wachten?
Kom gratis
kennismaken!

Neem vandaag nog die stap naar een gezondere toekomst