Straight Away

Afvallen met Straight Away

Wil je op een gezonde en verantwoorde manier afvallen en op gewicht blijven? Straight Away komt met een aanpak die werkt, verantwoord is en bovenal: lekkere producten heeft!

Duidelijkheid en gemak

Een maaltijdvervangend dieet neemt veel moeilijkheden weg die vaak bij diëten komen kijken. Zo hoef je niet na te denken over wat je nú weer moet koken en je hoeft geen calorieën te tellen. Je kunt gewoon de producten van Straight Away nuttigen, waarmee je altijd weet dat je de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt.

Hoe werkt het?

Straight Away onderscheidt zich van andere maaltijdvervangende diëten door de unieke en hoogwaardige samenstelling van ingrediënten. De maaltijden van Straight Away zijn gebaseerd op een eiwitrijk en koolhydraatarm dieet. De producten zijn zorgvuldig samengesteld door een team van gewichtsconsulenten, orthomoleculair voedingsdeskundigen en diëtisten. Deze leveren je alle noodzakelijke en essentiële voedingsstoffen.

Straight Away dieet zorgt voor vetverbranding en spierbehoud

Met het dieet van Straight Away krijg je minder koolhydraten binnen waardoor je lichaam overschakelt op vetverbranding. We focussen op het behoud van je spiermassa door de hoeveelheid en kwaliteit aan eiwit in de producten. Door deze zo hoog mogelijk te houden, voorkomen we dat je lichaam je spieren gaat aanspreken als energiebron.

Stabiliseren en op gewicht blijven

Het gaat natuurlijk niet allemaal vanzelf. Het kan best pittig zijn om vol te blijven houden. Maar daar zijn de coaches voor! Zij kennen de valkuilen en behouden je daarvoor. En ook een belangrijke taak van de coaches: ze helpen je met stabiliseren en het aanpassen van je levensstijl, zodat je na het dieet ook op gewicht blijft. Zet vandaag nog de eerste stap naar een slanker lichaam en neem contact op!

Ook interessant voor jou

Perfect Eyelash Treatments

Bij mij kan je terecht voor de Lash Volume Lifting en Henna brows treatment.

Lees verder

Ervaringen

“Ik ben zeer tevreden over Slimdiet. Het zijn niet alleen maar shakes maar je kunt van alles maken waar je zin aan hebt. bv. omelet of aardappelkoekjes of een havermout ontbijt. In 3 maanden ben ik 10 kilo afgevallen. En ik heb mij de hele tijd goed gevoeld en heb nooit honger gehad. Dit komt ook omdat je onbeperkt groente erbij kunt eten.”

- Petra Nicolai

“In februari 2018 woog ik 107kg. Nu, mei 2019, inmiddels 77 kg. Met de producten van SlimDiet en de MYA ging afvallen best makkelijk. De MYA is een apparaat dat het vet uit de vetcellen verwijderd. Na de vetafbraak wordt vervolgens door spierstimulatie de spieren weer opgebouwd. Hierdoor krijg je een beter figuur door minder vet en meer spieren te hebben.”

- Els de Vries

“Ik heb in het verleden nooit problemen met mijn gewicht gehad tot een aantal jaren geleden. In ruim een jaar tijd groeide ik 8 kilo en woog ik 70 kilo en wat ik ook probeerde, ik kreeg het er niet meer af. Voor mijn gevoel at ik best wel gezond, soms misschien juist wel wat te weinig. Sterker nog, wanneer ik eens wat extra snoepte, was ik de dag erna juist lichter, maar helaas zette dit snoepdieet dan niet door.”

- Henk en Diana

Kun je niet langer
wachten?
Kom gratis
kennismaken!

Neem vandaag nog die stap naar een gezondere toekomst