MYA behandeling: net buikspieroefeningen

MYA behandeling: net buikspieroefeningen

BLOG | 25 juli 2019

Afvallen terwijl je zelf relaxed in de behandelstoel ligt. Dat klinkt te mooi om waar te zijn. Janna (39) is werkzaam bij ForYou Media en onderging een MYA behandeling om zelf te ontdekken wat het inhoudt.

MYA behandeling

Om 09:00 uur staat mijn afspraak gepland. Symkje verwelkomt mij en legt onder het genot van een bakje koffie uit wat een proefbehandeling precies inhoudt. Deze uitleg gaat over in het intakegesprek. Hierin wordt vooral mijn medische gesteldheid besproken, want niet iedereen mag een MYA-behandeling ondergaan.

In de behandelkamer waar het MYA-apparaat staat, ga ik lichtelijk gespannen op de bank liggen. Voordat de behandeling begint, word ik helemaal doorgemeten. Symkje legt alles rustig uit zodat ik precies weet wat me te wachten staat. De meetmethode is gebaseerd op elektrische geleiding van kleine wisselstroom door het lichaam, waarbij de weerstand wordt gemeten. Op deze manier kan ze vet en vetvrije massa, vocht en spiermassa aflezen. Zo wordt een behandelplan op maat gemaakt voor optimaal resultaat.

Vervolgens worden de pads opgebracht en krijg ik weer een uitgebreide uitleg waarom elke pad op bepaalde plekken gelegd word. Tijdens de proefbehandeling van 40 minuten wijkt Symkje niet van mijn zijde. Op een ontspannen manier kletsen we over ditjes en datjes. Eerst schrik ik even omdat er zoveel elektroden door mijn lichaam gaan. Het voelt wat onnatuurlijk, maar ik wen er vrij snel aan. Het meeste voel ik op mijn buikspieren, die spannen helemaal aan. Het doet me denken aan dat gevoel dat je krijgt als je erg fanatiek buikspieroefeningen doet. Maar hier lig je gewoon stil, hoe handig!

Eerst worden alle pads tegelijk geactiveerd, halverwege wordt dit aangepast en gaan ze als een golf over het lichaam. Dat voelt vreemd, maar Symkje raad me aan ontspannen te blijven liggen en ik wen al snel weer aan het gevoel. Voor ik het weet hoor ik een piepje en zijn de 40 minuten voorbij.

Ik stap voorzichtig van de bank en dan worden mijn centimeters wederom opgemeten. Spannend! En ja hoor, ik was na één behandeling gewoon al 5 centimeter van mijn buik kwijt! Een uur na de behandeling voel ik mijn buikspieren nog steeds, ze trainen door. Ik krijg van Symkje dan ook de tip om goed te blijven drinken. Ik ben overtuigd dat MYA werkt. Ik raad iedereen die wil afvallen, maar niet kan of wil sporten aan om een MYA-traject te starten bij Symkje!

– Janna (senior accountmanager ForYou Media)

Relaxen in de behandelstoel

Tijdens de behandeling met de MYA wordt het vet uit je vetcellen afgebroken en uit je lichaam verwijderd door middel van ultrageluid. Vervolgens worden de cellen via je lymfestelsel afgevoerd, oftewel: je plast het gewoon uit. Door spiersimulatie worden je spieren na de vetafbraak weer opgebouwd. Een MYA-behandeling duurt ongeveer 50 minuten, en gedurende deze tijd hoef jij helemaal niets te doen. Je kunt heerlijk relaxen in de behandelstoel en het apparaat doet de rest.

Deel dit bericht op:

Lees ook:

‘Ik ben zichtbaar slanker geworden’

In de afgelopen jaren zijn er bij mij – hoe zal ik het zeggen? – wat meer rondingen bijgekomen.

Lees verder

Afvallen? Zo lukt het wél!

Het is bijna zomer: tijd voor ijsjes, terrassen en barbecueën. Voor velen de mooiste tijd van het jaar.

Lees verder

Neem maar afscheid van je lovehandles

Die vetophopingen op probleemzones als je buik, taille, bovenbenen en onder je bovenarmen zijn gewoon niet weg te trainen!

Lees verder

Straks weer strak op het strand

Zie jij het nog niet zo zitten om in badpak of bikini over het strand te lopen omdat je je schaamt voor je lichaam? Niet nodig!

Lees verder

‘In minder dan één uur van je vet af…’

‘Dit jaar ga ik écht actief bezig met een fitte leefstijl, zodat ik van die overtollige kilootjes afkom’.

Lees verder

Investeer in jezelf voor een stralend spiegelbeeld

Hoe bereik jij eindelijk je streefgewicht en gewenste figuur?

Lees verder

Niet sporten, toch afvallen

Je bent er inmiddels wel achter dat het lastig is om die overtollige kilo’s kwijt te raken. Sporten en dagelijks letten op je eten kost tijd en aandacht en daar heb je al te weinig van in jouw drukke leven.

Lees verder

‘Minder vet en meer spieren: ik voel me er goed bij!’

Je bent er inmiddels wel achter dat het lastig is om die overtollige kilo’s kwijt te raken. Sporten en dagelijks letten op je eten kost tijd en aandacht en daar heb je al te weinig van in jouw drukke leven.

Lees verder

Vet verliezen: het kan echt!

Je bent er inmiddels wel achter dat het lastig is om die overtollige kilo’s kwijt te raken. Sporten en dagelijks letten op je eten kost tijd en aandacht en daar heb je al te weinig van in jouw drukke leven.

Lees verder

Ervaringen

“Ik ben zeer tevreden over Slimdiet. Het zijn niet alleen maar shakes maar je kunt van alles maken waar je zin aan hebt. bv. omelet of aardappelkoekjes of een havermout ontbijt. In 3 maanden ben ik 10 kilo afgevallen. En ik heb mij de hele tijd goed gevoeld en heb nooit honger gehad. Dit komt ook omdat je onbeperkt groente erbij kunt eten.”

- Petra Nicolai

“In februari 2018 woog ik 107kg. Nu, mei 2019, inmiddels 77 kg. Met de producten van SlimDiet en de MYA ging afvallen best makkelijk. De MYA is een apparaat dat het vet uit de vetcellen verwijderd. Na de vetafbraak wordt vervolgens door spierstimulatie de spieren weer opgebouwd. Hierdoor krijg je een beter figuur door minder vet en meer spieren te hebben.”

- Els de Vries

“Ik heb in het verleden nooit problemen met mijn gewicht gehad tot een aantal jaren geleden. In ruim een jaar tijd groeide ik 8 kilo en woog ik 70 kilo en wat ik ook probeerde, ik kreeg het er niet meer af. Voor mijn gevoel at ik best wel gezond, soms misschien juist wel wat te weinig. Sterker nog, wanneer ik eens wat extra snoepte, was ik de dag erna juist lichter, maar helaas zette dit snoepdieet dan niet door.”

- Henk en Diana

Kun je niet langer
wachten?
Kom gratis
kennismaken!

Neem vandaag nog die stap naar een gezondere toekomst