Vet verliezen: het kan echt!

Vet verliezen: het kan echt!

BLOG | 19 januari 2022

‘Dit jaar ga ik écht actief bezig met een fitte leefstijl, zodat ik van die overtollige kilootjes afkom’. Inmiddels geloof jij jezelf niet meer als je alwéér dit welbekende voornemen maakt. Want met betrekking tot al je lijnpogingen die je tot op heden hebt gedaan, heb je faliekant gefaald. Hoogste tijd om jezelf én die fitte voornemens serieus te nemen!

vet verliezen

Want met een beetje hulp is het écht mogelijk om je streefgewicht te bereiken. Maak kennis met twee methodes. Zeker in combinatie zijn deze effectief bij het afvallen! Aan het woord is specialist op het gebied van afvallen en figuurverbetering Symkje Valerius: ‘Als eerste is het verstandig om je eetpatroon aan te passen. Het is lastig om in je eentje uit te pluizen wat nou voeding is die zowel vullend is als ondersteunend is bij het afvallen. Het SLIMdiet is een goede leidraad. Hoe klinkt dit? Genieten van heerlijke fruitsapjes, chocoladebars, romige toetjes en heerlijke soepen, én tegelijkertijd kilo’s verliezen. Niet verkeerd toch? Binnen het concept van SLIMdiet verlies je door het eten van gevarieerde en uitgebalanceerde maaltijden en tussendoortjes wel 5 tot 15 kilo! Tijdens het dieet doorloop je vier verschillende stappen. In het begin eet je vijf SLIMdietmaaltijden per dag, gecombineerd met groenten. Verderop in je afvalperiode wissel je de maaltijden af met zelfbereide producten als vis, vlees, noten, eieren en vegetarische producten, totdat je op het einde weer zo goed als normaal eet. Na verloop van tijd zie je hoe je gewicht en figuur veranderen. Bij stap vier heb je je streefgewicht bereikt!’

En sporten dan?

Als je gaat afvallen, dan is beweging en sporten natuurlijk ook belangrijk. Maar wat nou als sport écht niet jouw ding is, of als je gewoon bar weinig tijd hebt? Symkje heeft de oplossing! Zij vertelt: ‘Met het afslankapparaat MYA kun je ontspannen afvallen. Omdat één behandeling slechts 50 minuten duurt, kun je deze gemakkelijk inpassen in je agenda. Het enige wat jij hoeft te doen, is ontspannen liggen op de behandelstoel. Het apparaat doet de rest! Tijdens de behandeling met de MYA wordt vet uit je vetcellen afgebroken en uit je lichaam verwijderd. Dit gebeurt door middel van ultrageluid. Vervolgens wordt het vet via je lymfestelsel afgevoerd: je plast het gewoon uit. Na de vetafbraak worden vervolgens door middel van spierstimulatie je spieren weer opgebouwd. Het resultaat? Een strakker figuur, met minder vet en meer spieren! Een nadeel aan sporten is dat je hiermee niet gericht je figuur kunt verbeteren. Dat kan wél met de MYA: hier verlies je volume en centimeters mee, op de plaatsen die je zelf aanwijst. Ook wordt je huid mooi strak, en verdwijnen cellulite en vetkussentjes als sneeuw voor de zon. Om een blijvend resultaat te krijgen, zijn er meerdere behandelingen nodig. En hoe zit het met jou? Lijkt het je wat? Ik help je graag bij het verliezen van je overtollige kilo’s. Samen staan we sterker. Het is mijn grootste missie om samen met jou een blijvend resultaat te behalen, waarmee jij blij de spiegel inkijkt!’

Deel dit bericht op:

Lees ook:

‘Ik ben zichtbaar slanker geworden’

In de afgelopen jaren zijn er bij mij – hoe zal ik het zeggen? – wat meer rondingen bijgekomen.

Lees verder

Afvallen? Zo lukt het wél!

Het is bijna zomer: tijd voor ijsjes, terrassen en barbecueën. Voor velen de mooiste tijd van het jaar.

Lees verder

MYA behandeling: net buikspieroefeningen

Janna (39) onderging een MYA-proefbehandeling om te ontdekken wat het inhoudt.

Lees verder

Neem maar afscheid van je lovehandles

Die vetophopingen op probleemzones als je buik, taille, bovenbenen en onder je bovenarmen zijn gewoon niet weg te trainen!

Lees verder

Straks weer strak op het strand

Zie jij het nog niet zo zitten om in badpak of bikini over het strand te lopen omdat je je schaamt voor je lichaam? Niet nodig!

Lees verder

‘In minder dan één uur van je vet af…’

‘Dit jaar ga ik écht actief bezig met een fitte leefstijl, zodat ik van die overtollige kilootjes afkom’.

Lees verder

Investeer in jezelf voor een stralend spiegelbeeld

Hoe bereik jij eindelijk je streefgewicht en gewenste figuur?

Lees verder

Niet sporten, toch afvallen

Je bent er inmiddels wel achter dat het lastig is om die overtollige kilo’s kwijt te raken. Sporten en dagelijks letten op je eten kost tijd en aandacht en daar heb je al te weinig van in jouw drukke leven.

Lees verder

‘Minder vet en meer spieren: ik voel me er goed bij!’

Je bent er inmiddels wel achter dat het lastig is om die overtollige kilo’s kwijt te raken. Sporten en dagelijks letten op je eten kost tijd en aandacht en daar heb je al te weinig van in jouw drukke leven.

Lees verder

Ervaringen

“Ik ben zeer tevreden over Slimdiet. Het zijn niet alleen maar shakes maar je kunt van alles maken waar je zin aan hebt. bv. omelet of aardappelkoekjes of een havermout ontbijt. In 3 maanden ben ik 10 kilo afgevallen. En ik heb mij de hele tijd goed gevoeld en heb nooit honger gehad. Dit komt ook omdat je onbeperkt groente erbij kunt eten.”

- Petra Nicolai

“In februari 2018 woog ik 107kg. Nu, mei 2019, inmiddels 77 kg. Met de producten van SlimDiet en de MYA ging afvallen best makkelijk. De MYA is een apparaat dat het vet uit de vetcellen verwijderd. Na de vetafbraak wordt vervolgens door spierstimulatie de spieren weer opgebouwd. Hierdoor krijg je een beter figuur door minder vet en meer spieren te hebben.”

- Els de Vries

“Ik heb in het verleden nooit problemen met mijn gewicht gehad tot een aantal jaren geleden. In ruim een jaar tijd groeide ik 8 kilo en woog ik 70 kilo en wat ik ook probeerde, ik kreeg het er niet meer af. Voor mijn gevoel at ik best wel gezond, soms misschien juist wel wat te weinig. Sterker nog, wanneer ik eens wat extra snoepte, was ik de dag erna juist lichter, maar helaas zette dit snoepdieet dan niet door.”

- Henk en Diana

Kun je niet langer
wachten?
Kom gratis
kennismaken!

Neem vandaag nog die stap naar een gezondere toekomst