Niet sporten, toch afvallen

Niet sporten, toch afvallen

BLOG | 19 januari 2022

Je bent er inmiddels wel achter dat het lastig is om die overtollige kilo’s kwijt te raken. Sporten en dagelijks letten op je eten kost tijd en aandacht en daar heb je al te weinig van in jouw drukke leven. Bovendien weet je eigenlijk niet precies wat je wél en niet moet eten om jouw streefgewicht te bereiken.

sporten

Je bent echt niet de enige die eigenlijk maar wat doet om af te vallen. Het lichaam zit best ingewikkeld in elkaar en om verantwoord af te vallen, heb je voldoende kennis op dit gebied nodig. SLIMdiet-coach Symkje Valerius bezit deze kennis en begeleidt jou bij de reis naar een slanker lichaam en een tevreden gevoel over jezelf. ‘Het SLIMdiet in combinatie met het afslankapparaat MYA zorgt voor goede resultaten. Je werkt aan een verandering van je voedingspatroon en tegelijkertijd pak je gericht plaatselijk vet aan. Om met de MYA een blijvend resultaat te krijgen, zijn meerdere behandelingen nodig. De MYA is onder andere goed voor mensen met fybromyalgie en reuma, omdat je afvalt zonder dat je hoeft te sporten. Een behandeling duurt 50 minuten en is daardoor heel geschikt als je niet de tijd kunt vinden om te sporten. Met de MYA kun je op een ontspannen manier aan je gewicht en je figuur werken. Je hoeft tijdens een behandeling namelijk alleen maar heerlijk te liggen op een behandeltafel!’

MYA-behandeling: ontspannen vet verliezen

Behandelingen met MYA-apparatuur zorgen voor:

De vier stappen van het SLIMdiet

Stap 1
Je eet vijf SLIMdiet-maaltijden per dag, gecombineerd met groenten. In deze fase val je veel af.

Stap 2
Overdag eet je vier SLIMdiet-producten. Tijdens de avondmaaltijd stap je over op vlees of vis met groenten.

Stap 3
Als je aan deze stap begint, ben je al bijna op je streefgewicht en word je geholpen om geleidelijk afscheid te nemen van het dieet en te werken aan een blijvend gezond eetpatroon. Je eet nog drie SLIMdiet-producten per dag en naar keuze eet je bij het ontbijt of de lunch weer normaal.

Stap 4
Je eet weer zo goed als normaal. Samen met je coach stel je een vervolgplan samen om jouw nieuwe gewicht te behouden.

Deel dit bericht op:

Lees ook:

‘Ik ben zichtbaar slanker geworden’

In de afgelopen jaren zijn er bij mij – hoe zal ik het zeggen? – wat meer rondingen bijgekomen.

Lees verder

Afvallen? Zo lukt het wél!

Het is bijna zomer: tijd voor ijsjes, terrassen en barbecueën. Voor velen de mooiste tijd van het jaar.

Lees verder

MYA behandeling: net buikspieroefeningen

Janna (39) onderging een MYA-proefbehandeling om te ontdekken wat het inhoudt.

Lees verder

Neem maar afscheid van je lovehandles

Die vetophopingen op probleemzones als je buik, taille, bovenbenen en onder je bovenarmen zijn gewoon niet weg te trainen!

Lees verder

Straks weer strak op het strand

Zie jij het nog niet zo zitten om in badpak of bikini over het strand te lopen omdat je je schaamt voor je lichaam? Niet nodig!

Lees verder

‘In minder dan één uur van je vet af…’

‘Dit jaar ga ik écht actief bezig met een fitte leefstijl, zodat ik van die overtollige kilootjes afkom’.

Lees verder

Investeer in jezelf voor een stralend spiegelbeeld

Hoe bereik jij eindelijk je streefgewicht en gewenste figuur?

Lees verder

‘Minder vet en meer spieren: ik voel me er goed bij!’

Je bent er inmiddels wel achter dat het lastig is om die overtollige kilo’s kwijt te raken. Sporten en dagelijks letten op je eten kost tijd en aandacht en daar heb je al te weinig van in jouw drukke leven.

Lees verder

Vet verliezen: het kan echt!

Je bent er inmiddels wel achter dat het lastig is om die overtollige kilo’s kwijt te raken. Sporten en dagelijks letten op je eten kost tijd en aandacht en daar heb je al te weinig van in jouw drukke leven.

Lees verder

Ervaringen

“Ik ben zeer tevreden over Slimdiet. Het zijn niet alleen maar shakes maar je kunt van alles maken waar je zin aan hebt. bv. omelet of aardappelkoekjes of een havermout ontbijt. In 3 maanden ben ik 10 kilo afgevallen. En ik heb mij de hele tijd goed gevoeld en heb nooit honger gehad. Dit komt ook omdat je onbeperkt groente erbij kunt eten.”

- Petra Nicolai

“In februari 2018 woog ik 107kg. Nu, mei 2019, inmiddels 77 kg. Met de producten van SlimDiet en de MYA ging afvallen best makkelijk. De MYA is een apparaat dat het vet uit de vetcellen verwijderd. Na de vetafbraak wordt vervolgens door spierstimulatie de spieren weer opgebouwd. Hierdoor krijg je een beter figuur door minder vet en meer spieren te hebben.”

- Els de Vries

“Ik heb in het verleden nooit problemen met mijn gewicht gehad tot een aantal jaren geleden. In ruim een jaar tijd groeide ik 8 kilo en woog ik 70 kilo en wat ik ook probeerde, ik kreeg het er niet meer af. Voor mijn gevoel at ik best wel gezond, soms misschien juist wel wat te weinig. Sterker nog, wanneer ik eens wat extra snoepte, was ik de dag erna juist lichter, maar helaas zette dit snoepdieet dan niet door.”

- Henk en Diana

Kun je niet langer
wachten?
Kom gratis
kennismaken!

Neem vandaag nog die stap naar een gezondere toekomst