Afvallen? Zo lukt het wél!

Afvallen? Zo lukt het wél!

BLOG | 24 april 2019

Het is bijna zomer: tijd voor ijsjes, terrassen en barbecueën. Voor velen de mooiste tijd van het jaar. Maar, ook de tijd dat rokjes en korte broeken weer tevoorschijn komen. En dat terwijl die ijsjes en drankjes nou niet echt helpen bij je gedroomde summerbody.

afvallen

Hoog tijd om die extra kilo’s aan te pakken. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Misschien heb je al wel allerlei diëten geprobeerd. Of breng je zoveel uren in de sportschool door dat ze je daar beter kennen dan thuis, zonder gewenst resultaat. Je bent niet alleen! Afvallen door sporten werkt namelijk nauwelijks.

MYA

Goed, sporten levert dus niet meteen het gedroomde resultaat op. Opgeven dan maar? Nou nee, bewegen blijft gezond! Maar voor lastige plekken zoals je buik of bovenbenen kun je wel wat ondersteuning gebruiken. Een manier om jouw afvalreis te vergemakkelijken is het MYA-apparaat. Dit apparaat breekt het vet uit vetcellen af en verwijdert deze uit het lichaam. Het vet verdwijnt via het lymfestelsel uit het lichaam; je plast het simpelweg uit! Daarnaast worden spieren door spierstimulatie opgebouwd. Het is dé manier om op een ontspannen wijze jouw gewenste slanke en sportieve figuur te bereiken.

SLIMdiet

Wat kun je nog meer doen? Een vuistregel over effectief afvallen is de tachtig-twintigregel. Dat betekent dat gewichtsverlies voor 80% veroorzaakt wordt door de juiste voeding, en voor 20% door beweging. ‘Veel diëten zijn echter ingewikkeld en moeilijk vol te houden’, weet Symkje Valerius, specialist op het gebied van afvallen en figuurverbetering. ‘Gelukkig is SLIMdiet een manier die wél werkt en er nog voor de zomer kan zorgen dat jouw lichaam zomerproof is! Het is heel betaalbaar en bestaat niet uit shakes, maar je kunt kiezen uit allerlei verschillende gerechten en producten, zoals soepen, hoofdgerechten, toetjes, ontbijt, repen en dranken, én je mag onbeperkt groente en rauwkost. Tijdens het dieet doorloop je vier verschillende stappen en al die tijd kun je op mijn begeleiding en ondersteuning rekenen. Wat heb je te verliezen behalve je kilo’s?’

Weight-losing Master

Het is fijn op een ontspannen manier te werken aan een lijf waar je trots op kunt zijn. Hierbij kan de Weight-losing Master je helpen. Heb je last van lipoedeem of zware benen? Dit apparaat stimuleert vetverbranding door infraroodwarmte. Deze warmte, gecombineerd met een pressomassage, zorgt ervoor dat afvalstoffen worden afgevoerd. De massage is pijnloos en ontspannend, dat heb je wel verdiend. Bovendien verbrand je in een half uur tot wel 500 calorieën!

Geïnteresseerd?

Wil jij graag gewicht kwijtraken en een gestroomlijnder figuur? Wil je op een fijne, heldere manier begeleid worden in jouw afvalproces? Dan ben je bij Inbalans Drachten aan het juiste adres. Gewichtscoach Symkje Valerius ondersteunt je graag.

Deel dit bericht op:

Lees ook:

‘Ik ben zichtbaar slanker geworden’

In de afgelopen jaren zijn er bij mij – hoe zal ik het zeggen? – wat meer rondingen bijgekomen.

Lees verder

MYA behandeling: net buikspieroefeningen

Janna (39) onderging een MYA-proefbehandeling om te ontdekken wat het inhoudt.

Lees verder

Neem maar afscheid van je lovehandles

Die vetophopingen op probleemzones als je buik, taille, bovenbenen en onder je bovenarmen zijn gewoon niet weg te trainen!

Lees verder

Straks weer strak op het strand

Zie jij het nog niet zo zitten om in badpak of bikini over het strand te lopen omdat je je schaamt voor je lichaam? Niet nodig!

Lees verder

‘In minder dan één uur van je vet af…’

‘Dit jaar ga ik écht actief bezig met een fitte leefstijl, zodat ik van die overtollige kilootjes afkom’.

Lees verder

Investeer in jezelf voor een stralend spiegelbeeld

Hoe bereik jij eindelijk je streefgewicht en gewenste figuur?

Lees verder

Niet sporten, toch afvallen

Je bent er inmiddels wel achter dat het lastig is om die overtollige kilo’s kwijt te raken. Sporten en dagelijks letten op je eten kost tijd en aandacht en daar heb je al te weinig van in jouw drukke leven.

Lees verder

‘Minder vet en meer spieren: ik voel me er goed bij!’

Je bent er inmiddels wel achter dat het lastig is om die overtollige kilo’s kwijt te raken. Sporten en dagelijks letten op je eten kost tijd en aandacht en daar heb je al te weinig van in jouw drukke leven.

Lees verder

Vet verliezen: het kan echt!

Je bent er inmiddels wel achter dat het lastig is om die overtollige kilo’s kwijt te raken. Sporten en dagelijks letten op je eten kost tijd en aandacht en daar heb je al te weinig van in jouw drukke leven.

Lees verder

Ervaringen

“Ik ben zeer tevreden over Slimdiet. Het zijn niet alleen maar shakes maar je kunt van alles maken waar je zin aan hebt. bv. omelet of aardappelkoekjes of een havermout ontbijt. In 3 maanden ben ik 10 kilo afgevallen. En ik heb mij de hele tijd goed gevoeld en heb nooit honger gehad. Dit komt ook omdat je onbeperkt groente erbij kunt eten.”

- Petra Nicolai

“In februari 2018 woog ik 107kg. Nu, mei 2019, inmiddels 77 kg. Met de producten van SlimDiet en de MYA ging afvallen best makkelijk. De MYA is een apparaat dat het vet uit de vetcellen verwijderd. Na de vetafbraak wordt vervolgens door spierstimulatie de spieren weer opgebouwd. Hierdoor krijg je een beter figuur door minder vet en meer spieren te hebben.”

- Els de Vries

“Ik heb in het verleden nooit problemen met mijn gewicht gehad tot een aantal jaren geleden. In ruim een jaar tijd groeide ik 8 kilo en woog ik 70 kilo en wat ik ook probeerde, ik kreeg het er niet meer af. Voor mijn gevoel at ik best wel gezond, soms misschien juist wel wat te weinig. Sterker nog, wanneer ik eens wat extra snoepte, was ik de dag erna juist lichter, maar helaas zette dit snoepdieet dan niet door.”

- Henk en Diana

Kun je niet langer
wachten?
Kom gratis
kennismaken!

Neem vandaag nog die stap naar een gezondere toekomst