Straks weer strak op het strand

Straks weer strak op het strand

BLOG | 7 februari 2020

Straks is het alweer zomer, en dat betekent: zomervakantie! Zie jij het nog niet zo zitten om in badpak of bikini over het strand te lopen omdat je je schaamt voor je lichaam? Niet nodig!

strak

Gewichtsconsulente Symkje Valerius biedt persoonlijke begeleiding bij het afslanken, en kan daarbij verschillende methoden en apparaten inzetten. Symkje: ‘Ik bied onder andere het SLIMdiet aan, omdat het zo duidelijk is. Je weet precies wat je wel en niet moet eten. Het afvallen gaat een stuk vlotter wanneer het voedingsplan duidelijk en overzichtelijk is. Je hebt keuze uit veel producten en maaltijdvervangers. Helaas hebben maaltijdvervangers heel lang een slecht imago gehad, maar uit onderzoek is gebleken dat afvallen met maaltijdvervangers helemaal niet zo slecht is, op voorwaarde dat dit onder begeleiding gebeurt.’

Een mooier silhouet

Heb je na het afvallen nog vetrandjes op je bovenarmen, buik of bovenbenen? Dan is cryolipolyse dé manier om probleemzones aan te pakken en je silhouet te verbeteren. De medisch gecertificeerde TC Cryo activeert lichaamseigen hormonen, die het bruine vet aanzetten tot verbranding. Ook zetten ze het hardnekkige witte vet (het vet waar je graag vanaf wilt) om in bruin vet dat bij een volgende behandeling verbrand kan worden, en remmen ze de aanmaak van nieuwe vetcellen. Je verliest meerdere centimeters en je huid wordt steviger en strakker. Symkje: ‘Je ligt een uurtje heerlijk onder een dekentje terwijl de vloeistof in de zachte wraps meerdere malen wisselt tussen de 4 tot 6 en 41 graden. De eerste keer dat de wraps de temperatuur van 4 tot 6 graden bereiken, voelt dat inderdaad heel koud, maar na een minuut ben je hieraan gewend en kun je genieten van een kopje thee of koffie.’

Spieren opbouwen

Een andere manier om het afslanken gemakkelijker te maken is het MYA-apparaat. Dit apparaat breekt het vet uit vetcellen af en verwijdert deze uit het lichaam. Het vet verdwijnt via het lymfestelsel uit het lichaam. Daarnaast worden spieren door spierstimulatie opgebouwd. Symkje: ‘Het is dé manier om op een ontspannen wijze jouw gewenste slanke en sportieve figuur te bereiken. Een MYA-behandeling duurt ongeveer 50 minuten, en gedurende deze tijd hoef jij helemaal niets te doen. Je kunt heerlijk relaxen in de behandelstoel en het apparaat doet de rest!’

Over inbalansdrachten

In het bekende en mooie pand de Haersma State in Drachten is inbalansdrachten gevestigd, een salon voor gewichtsbeheersing en figuurcorrectie. Eigenares Symkje Valerius: ‘Ik heb in 2013 de opleiding tot gewichtconsulente afgerond. Deze opleiding was enorm geschikt voor mij, omdat zelf ook altijd met mijn gewicht zat. Tijdens de opleiding werd het steeds duidelijker dat ik het coachen van mensen erg leuk vind. Het is toch prachtig om samen tot een gewenst gewicht te komen? In februari 2017 heb ik de sprong genomen en ben ik mijn eigen afslankstudio gestart. Tot op de dag van vandaag heb ik daar geen spijt van! Ondertussen heb ik ook het diploma Orthomoleculaire Voeding en de cursus Overgang en Voeding met succes behaald.’

Deel dit bericht op:

Lees ook:

‘Ik ben zichtbaar slanker geworden’

In de afgelopen jaren zijn er bij mij – hoe zal ik het zeggen? – wat meer rondingen bijgekomen.

Lees verder

Afvallen? Zo lukt het wél!

Het is bijna zomer: tijd voor ijsjes, terrassen en barbecueën. Voor velen de mooiste tijd van het jaar.

Lees verder

MYA behandeling: net buikspieroefeningen

Janna (39) onderging een MYA-proefbehandeling om te ontdekken wat het inhoudt.

Lees verder

Neem maar afscheid van je lovehandles

Die vetophopingen op probleemzones als je buik, taille, bovenbenen en onder je bovenarmen zijn gewoon niet weg te trainen!

Lees verder

‘In minder dan één uur van je vet af…’

‘Dit jaar ga ik écht actief bezig met een fitte leefstijl, zodat ik van die overtollige kilootjes afkom’.

Lees verder

Investeer in jezelf voor een stralend spiegelbeeld

Hoe bereik jij eindelijk je streefgewicht en gewenste figuur?

Lees verder

Niet sporten, toch afvallen

Je bent er inmiddels wel achter dat het lastig is om die overtollige kilo’s kwijt te raken. Sporten en dagelijks letten op je eten kost tijd en aandacht en daar heb je al te weinig van in jouw drukke leven.

Lees verder

‘Minder vet en meer spieren: ik voel me er goed bij!’

Je bent er inmiddels wel achter dat het lastig is om die overtollige kilo’s kwijt te raken. Sporten en dagelijks letten op je eten kost tijd en aandacht en daar heb je al te weinig van in jouw drukke leven.

Lees verder

Vet verliezen: het kan echt!

Je bent er inmiddels wel achter dat het lastig is om die overtollige kilo’s kwijt te raken. Sporten en dagelijks letten op je eten kost tijd en aandacht en daar heb je al te weinig van in jouw drukke leven.

Lees verder

Ervaringen

“Ik ben zeer tevreden over Slimdiet. Het zijn niet alleen maar shakes maar je kunt van alles maken waar je zin aan hebt. bv. omelet of aardappelkoekjes of een havermout ontbijt. In 3 maanden ben ik 10 kilo afgevallen. En ik heb mij de hele tijd goed gevoeld en heb nooit honger gehad. Dit komt ook omdat je onbeperkt groente erbij kunt eten.”

- Petra Nicolai

“In februari 2018 woog ik 107kg. Nu, mei 2019, inmiddels 77 kg. Met de producten van SlimDiet en de MYA ging afvallen best makkelijk. De MYA is een apparaat dat het vet uit de vetcellen verwijderd. Na de vetafbraak wordt vervolgens door spierstimulatie de spieren weer opgebouwd. Hierdoor krijg je een beter figuur door minder vet en meer spieren te hebben.”

- Els de Vries

“Ik heb in het verleden nooit problemen met mijn gewicht gehad tot een aantal jaren geleden. In ruim een jaar tijd groeide ik 8 kilo en woog ik 70 kilo en wat ik ook probeerde, ik kreeg het er niet meer af. Voor mijn gevoel at ik best wel gezond, soms misschien juist wel wat te weinig. Sterker nog, wanneer ik eens wat extra snoepte, was ik de dag erna juist lichter, maar helaas zette dit snoepdieet dan niet door.”

- Henk en Diana

Kun je niet langer
wachten?
Kom gratis
kennismaken!

Neem vandaag nog die stap naar een gezondere toekomst