‘Minder vet en meer spieren: ik voel me er goed bij!’

‘Minder vet en meer spieren: ik voel me er goed bij!’

BLOG | 19 januari 2022

Omdat ik wat kilo’s te zwaar was, probeerde ik meer te sporten en te diëten. Dit kostte me alleen wel veel tijd, energie én doorzettingsvermogen. Ik vond het lastig te combineren met mijn drukke baan en gezin. Op een dag, na een teleurstellend weegmoment, besloot ik dat het anders moest. Ik zocht op internet naar een effectieve afslankmethode die tegelijkertijd verantwoord was. Ik kwam terecht bij Symkje van Inbalansdrachten en bereik inmiddels goede resultaten door het SLIMdiet in combinatie met het afslankapparaat MYA. Ik heb mijn voedingspatroon veranderd en tegelijkertijd pak ik gericht plaatselijk vet aan. Het is zelfs een momentje voor mezelf geworden. Ik hoef tijdens een behandeling namelijk alleen maar heerlijk te liggen op de behandeltafel! Ik merk dat ik wat kilo’s lichter ben en een stuk strakker in mijn vel zit. Het gaat me ook niet om dat cijfertje op de weegschaal, want spieren wegen meer dan vet, maar om hoe ik mij voel. En dat is fitter, strakker én zelfverzekerder!

– Estelle (39)

spieren

Vetafbraak en spieropbouw

Door middel van behandelingen met het MYA-apparaat wordt het vet uit de vetcellen afgebroken en uit het lichaam verwijderd. De vetafbraak gebeurt door middel van ultrageluid en zwakstroom waarbij gebruikgemaakt wordt van de lichaamseigen frequentie. Vervolgens wordt het vet via het lymfestelsel uit het lichaam verwijderd; je plast het simpelweg uit! Na de vetafbraak worden vervolgens door spierstimulatie de spieren weer opgebouwd. Hierdoor krijg je een beter figuur met minder vet en meer spieren.

Ook bij fibromyalgie en reuma

Om met de MYA een blijvend resultaat te krijgen, zijn meerdere behandelingen nodig. De MYA is onder andere goed voor mensen met fibromyalgie en reuma, omdat je afvalt zonder dat je hoeft te sporten. Een behandeling duurt 50 minuten en is daardoor heel geschikt als je niet de tijd kunt vinden om te sporten.

Behandelingen met het MYA-apparaat zorgen voor:

Deel dit bericht op:

Lees ook:

‘Ik ben zichtbaar slanker geworden’

In de afgelopen jaren zijn er bij mij – hoe zal ik het zeggen? – wat meer rondingen bijgekomen.

Lees verder

Afvallen? Zo lukt het wél!

Het is bijna zomer: tijd voor ijsjes, terrassen en barbecueën. Voor velen de mooiste tijd van het jaar.

Lees verder

MYA behandeling: net buikspieroefeningen

Janna (39) onderging een MYA-proefbehandeling om te ontdekken wat het inhoudt.

Lees verder

Neem maar afscheid van je lovehandles

Die vetophopingen op probleemzones als je buik, taille, bovenbenen en onder je bovenarmen zijn gewoon niet weg te trainen!

Lees verder

Straks weer strak op het strand

Zie jij het nog niet zo zitten om in badpak of bikini over het strand te lopen omdat je je schaamt voor je lichaam? Niet nodig!

Lees verder

‘In minder dan één uur van je vet af…’

‘Dit jaar ga ik écht actief bezig met een fitte leefstijl, zodat ik van die overtollige kilootjes afkom’.

Lees verder

Investeer in jezelf voor een stralend spiegelbeeld

Hoe bereik jij eindelijk je streefgewicht en gewenste figuur?

Lees verder

Niet sporten, toch afvallen

Je bent er inmiddels wel achter dat het lastig is om die overtollige kilo’s kwijt te raken. Sporten en dagelijks letten op je eten kost tijd en aandacht en daar heb je al te weinig van in jouw drukke leven.

Lees verder

Vet verliezen: het kan echt!

Je bent er inmiddels wel achter dat het lastig is om die overtollige kilo’s kwijt te raken. Sporten en dagelijks letten op je eten kost tijd en aandacht en daar heb je al te weinig van in jouw drukke leven.

Lees verder

Ervaringen

“Ik ben zeer tevreden over Slimdiet. Het zijn niet alleen maar shakes maar je kunt van alles maken waar je zin aan hebt. bv. omelet of aardappelkoekjes of een havermout ontbijt. In 3 maanden ben ik 10 kilo afgevallen. En ik heb mij de hele tijd goed gevoeld en heb nooit honger gehad. Dit komt ook omdat je onbeperkt groente erbij kunt eten.”

- Petra Nicolai

“In februari 2018 woog ik 107kg. Nu, mei 2019, inmiddels 77 kg. Met de producten van SlimDiet en de MYA ging afvallen best makkelijk. De MYA is een apparaat dat het vet uit de vetcellen verwijderd. Na de vetafbraak wordt vervolgens door spierstimulatie de spieren weer opgebouwd. Hierdoor krijg je een beter figuur door minder vet en meer spieren te hebben.”

- Els de Vries

“Ik heb in het verleden nooit problemen met mijn gewicht gehad tot een aantal jaren geleden. In ruim een jaar tijd groeide ik 8 kilo en woog ik 70 kilo en wat ik ook probeerde, ik kreeg het er niet meer af. Voor mijn gevoel at ik best wel gezond, soms misschien juist wel wat te weinig. Sterker nog, wanneer ik eens wat extra snoepte, was ik de dag erna juist lichter, maar helaas zette dit snoepdieet dan niet door.”

- Henk en Diana

Kun je niet langer
wachten?
Kom gratis
kennismaken!

Neem vandaag nog die stap naar een gezondere toekomst